Hyvää joulua ja mukavaa uutta vuotta 2014! (Kuva: Flickr.com Creative Commons -lisenssi.)

Hyvää joulua ja mukavaa uutta vuotta 2014!

Vuosi on taas lopuillaan ja on aika rauhoittua. Nyt voi toivotella hyvän joulun toivotukset ja onnea uudelle vuodelle Big Brother Fanisivujen käyttäjille.

Tämän vuoden Big Brother päättyi normaalia aikaisemmin, kun Julkkis-Big Brother oli vain kuusi viikkoa pitkä. Syksy on siis saattanut BB-faneilta tuntua hieman tylsältä, sillä usein BB.tä on saanut seurata suunnilleen joulukuun alkupuolelle saakka viimeiset kahdeksan vuotta. Toisaalta joillekin se on saattanut olla helpotus.

Big Brotherin osalta ensi vuoden odotuksia on, jatkuuko BB Suomessa ja, jos jatkuu, niin missä muodossa. Luultavasti kovin pikaisesti tätä tietoa ei saada, vaan uskoakseni BB:n jatkosta kuullaan aikaisintaan maaliskuun tietämillä. Niinpä asiasta ei kannata nyt stressata, vaan kannattaa rauhoittua ja nautia joulusta ja uudesta vuodesta.

Toivotammekin kaikille Big Brother Fanisivuston käyttäjille oikein mukavaa joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta 2014! Kiitos tästä vuodesta!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.