Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2023! Kuva: © Pixabay.com. Kuvankäsittely: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.
Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2023! Kuva: © Pixabay.com. Kuvankäsittely: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Vuosi 2022 vetelee viimeisiään on aika rauhoittua joulun ja uuden vuoden viettoon. Fanisivut.net toivottaa kaikille lukijoilleen hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Big Brotherin osalta kausi päättyi jo marraskuun lopussa, kun Reeo kruunattiin uudeksi BB-voittajaksi. Pelikausi jakoi mielipiteitä ja aika moni ei ollut innostunut uudistetusta Big Brotherista.

Ensi vuoden kuvioista Big Brotherin suhteen ei ole vielä varmuutta. Nyt on kuitenkin aika huokaista ja rentoutua joulun ja uuden vuoden pyhien merkeissä. Seuraamme jälleen ensi vuonna, mitä Big Brotherin suhteen tulee tapahtumaan ja uutisoimme, kun aihetta ilmenee.

Kiitoksia päättyvästä vuodesta ja Big Brother Fanisivut toivottavat kaikille lukijoillemme hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle 2023!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.