Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2017!

Joulu lähestyy ja myös vuosi lähenee loppuaan. Jälleen rauhallisen BB-vuoden jälkeen voi myös vuoden viimeiset päivät ottaa rennosti ja nauttia joulusta ja uudesta vuodesta.

Toinen peräkkäinen vuosi ilman Suomen Big Brotheria on lopuillaan. Uudesta Big Brother -kaudesta Suomessa ei ole kuulunut mitään ja vaikka MTV:llä on ensivuonna yhtiön 60-vuotisjuhlavuosi. MTV:n suunnalta ei ole annettu vinkkiäkään BB:n paluusta, vaikka muutama vanha ohjelma tekeekin paluun MTV:n kanaville.

Kiitos kaikille sivustolla kävijöille, vaikka arkistojen ja historian kaiveluksi tämä vuosi menikin. Ehkä sitä pitää jäädä odottamaan joulun ihmettä, mutta minä vuonna, sitä on vaikea sanoa. Joka tapauksessa toivotan itseni ja Fanisivujen puolesta kaikille lukijoille ja sivustolla kävijöille hyvää joulua 2016 ja onnellista uutta vuotta 2017!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2017! Kuva: © 2016 Larisa-K/Pixarbay.com, Jarkko Nieminen/Fanisivut.net

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.