Kolmas häätöäänestys käyntiin - Anu, Jori ja Anne-Mari häätöuhan alla

Kahden viikon tauon jälkeen Julkkis-Big Brotherissa on häätöäänestys käynnissä. Perjantaina alkaneessa häätöäänestyksessä on häätöuhan alla kolme asukasta, kun häätöuhan alla ovat Anu Saagim-Ratia, Jori A. Kopponen ja Anne-Mari Miettinen.

Viime viikolla häätöäänestys peruttiin liian monen asukkaan talosta lähtemisen vuoksi, mutta tällä viikolla häätöäänestys järjestetään normaalisti. Torstaina käytyjen nimeämisten perusteella tämän viikon häätöäänestyksessä on kaksi alkuperäisasukasta ja yksi.kesken kauden tullut asukas.

Kolmansissa nimeämisissä koskemattomuudesta nauttivat talon kolme uusinta asukasta, eli Esko Eerikäinen, Susanna Ingerttilä ja Niko Saarinen. Heitä ei saanut nimetä häätöäänestykseen, mutta he saivat antaa nimeämispisteitä.

Asukkaat kävivät vuorotellen nimeämässä toisiaan torstain aamupäivän aikana. Nimeämisten ääniharavista Anulla lähes poikkeuksetta häntä nimenneiden asukkaiden perusteluissa esiintyi Anun halu lähteä talosta. Esimerkiksi Jori mainitsi nimeämisperusteluissaan, että kun kerran Anu haluaa pisteitä, hän myös saa.

BB-talon uusimpiin asukkaisiin kuuluva Anne-Mari sai pisteitä siitä, ettei hän ole ollut niin pitkään kuin alkuperäiset asukkaat. Esimerkiksi Aleks Vehkala toteaa perusteuissaan, että hän ei ole saanut yhteyttä Anne-Mariin.

Joria pidettiin pelurina ainakin Sara Siepin mielestä. Lisäksi Jorissa monia ärsytti hänen itsensä mainostaminen ja esiin tuominen.

Ennen nimeämisiä alkuperäisten asukkaiden juonittelukuvioissa tuli esiin halu antaa nimeämispisteitä taloon uusimmille asukkaille. Kun maanantain bileissä tällä viikolla Big Brother kutsui Anne-Marin, Eskon, Susannan ja NIkon päiväkirjahuoneeseen, alkuperäisasukkaat tanssahtelivat keskenään ja he sopivat jakaa nimeämispisteensä pk-huoneessa oleville asukkaille.

Big Brother kuitenkin päätti alkuperäisasukkaiden harmiksi, että kolme uusinta asukasta olivat suojassa nimeämisiltä. Perinteisesti juuri taloon tulleet asukkaat ovat nauttineet koskemattomuudestaan ensimmäisellä taloviikollaan. Julkkis-Big Brotherissa koskemattomuuden merkitys on kuitenkin erityisen suuri lyhyen kauden vuoksi ja siksi, että finaaliin on enää reilut kaksi viikkoa.

Häätöäänestys käynnistyi perjantain BB Extrassa. Asukkaille ei ole vielä kerrottu häätöäänestyksessä olevia asukkaita. Perjantai-ilta BB-talossa jatkui juhlien "bileristeilyllä", jossa esiintyivät tänään Aikakone ja Miss Divet (drag-artisti Marko Vainio). Lisää juhlintaa on luvassa lauantaina, kun on vuorossa Jorin päivä. 

Julkkis-BB:n kolmas häädettävä asukas selviää sunnuntain Talk Show'ssa.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.