Alkoholin kohtuukäyttö illan teemana

Big Brotherin valistusviikko jatkuu perjantai-iltana, kun teemana on alkoholin kohtuukäyttö. Illan aikana nähdään, kuinka asukkaat reagoivat suureen määrään alkoholia, jonka BB heille toimittaa.

Asukkaille siis toimitetaan suuri määrä alkoholijuomia. Asukkaiden olisi käytettävä juomia kohtuuden rajoissa, ettei homma mene överiksi. Illalla toteutetaan "Kännissä olet ääliö" -kampanjaa, joka on BB:n tämän illan yhteistyökumppaneita.

Vielä ei ole selvää, miten alkoholin juomista säännöstellään ja mikä määritellään kohtuukäytöksi. Voi olla, että BB on määrännyt promillerajan, jota ei voi ylittää tai, että tietty määrä alkoholia saa juoda esim. tunnissa. Toisaalta BB:n nettisivuilla olevasta uutisesta saa sen mielikuvan, että asukkaat joutuisivat itse säännöstelemään juomistaan ja jos se ei onnistu, voi siitä tulla heille seuraamuksia.

Se, mitä illalla tapahtuu ja miten juomien kanssa toimitaan, selviää illan tunteina. Tapahtumia kannattaa seurata livenä 24/7- ja 12/7-palveluista ja tapahtumista pysyy kärryillä myös BB:n nettisivuilla osoitteessa www.bigbrother.fi.

Lue tulevasta illasta BB:n nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.