Asukkaat saivat tiedon äänestyksessä olostaan

Tämän tuotantokauden viimeinen häätöäänestys alkoi keskiviikkona, mutta asukkaille tätä ei vielä tuolloin kerrottu. Eikä myöskään sitä, että tällä kertaa kaikki asukkaat ovat äänestyksessä mukana, mutta perjantaina tämä tieto kerrottiin myös asukkaille.

Big Brother valitsi kaikki asukkaat häätöäänestykseen sen sijaan, että Jarkko ja Riitta olisi laitettu äänestykseen nimeämispisteiden perusteella. Asukkaat antoivat nimeämispisteet toisilleen normaalisti tiistaina, mutta BB ei ottanut näitä huomioon. Yleensä äänestyksessä ovat asukkaiden nimeämät henkilöt, mutta BB voi muuttaa sääntöjä siitä etukäteen ilmoittamatta.

Kuultuaan, että kaikki ovat äänestyksessä, asukkaat olivat helpottuneita. Etenkin Kadi oli kovasti halunnut kuulla äänestyksessä olevat asukkaat. Kaikki ottivat tiedon vastaan rauhallisesti, eikä kukaan tuntunut stressaantuneelta. Ensimmäistä kertaa äänestyksessä oleva Sauli totesi, että hän halusikin kokea, miltä tuntuu olla äänestyksessä. Sauli on aikaisempina viikoina hermoillut kovasti omien sanojensa mukaan niiden puolesta, jotka ovat olleet äänestyksessä.

Perjantai-ilta jatkui varsin rauhallisesti äänestystiedon kanssa eläessä ja siitä keskusteltaessa. BB:n viimeistä edellinen viikonloppu on saatu käyntiin ja sen päätyttyä talossa on yksi asukas vähemmän. Neljä parasta saa valmistautua tämän jälkeen BB:n finaaliviikkoon, joka alkaa maanantaina.

Kaikki asukkaat häätöäänestykseen! (21.11.2007)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.