Jarkosta tuli 13. häädetty

Big Brotherin kolmannen kauden viimeisessä häätöäänestyksessä häätöuhan alla olivat kaikki talon viisi asukasta. Viikkoa ennen finaalia talosta joutui häädetyksi asukkaana alusta asti ollut Jarkko, joka kävi tiukimman taistelun äänestyksessä Riittaa vastaan.

Viimeiseen häätöäänestykseen olivat joutuneet kaikki asukkaat, koska Big Brother oli niin päättänyt. BB ei ottanut huomioon asukkaiden antamia nimeämispisteitä, vaan kaikki asukkaat olivat häätöuhan alla. Kaikki muut asukkaat olivat kokeneet häätöuhan vähintään kerran, paitsi Sauli, joka oli häätöäänestyksessä ensimmäistä kertaa.

BB-talon alkuperäisiin asukkaisiin kuulunut Jarkko joutui lopulta jättämään talon vain viikkoa ennen finaalia. Jarkko putosi äänestyksessä eniten miinukselle -13 %:aan ja tiukimmin hän joutui taistelemaan Riitan kanssa, jonka miinussaldo jäi vain -10 %:iin. Eroa kaksikon välillä oli siis kolme prosenttiyksikköä. Muut asukkaat jäivät plussalle siten, että kaikilla palkki jäi +2 %:iin.

Itsevarmuudestaan tunnettu Jarkko otti putoamisensa varsin rauhallisesti, kuten moneen muuhunkin asiaan aikaisemmin. Viimeiset hetket talossa meni lähinnä "Ei mitään" -sanojen hokemiseen. Hymyssä suin Jarkko kuitenkin poistui talosta Talk Show -studioon Vappu Pimiän tentattavaksi. Hieman poliitikkomaisin vastauksin Jarkko kierteli osan kysymyksistä, mutta haastattelun loppuhetkillä hänestä saatiin jo enemmän irti.

Jarkon häätö ei talossa aiheuttanut ihmeempiä reaktioita. Kaikista yllättyinein oli Riitta, joka oli ihan varma, että hän olisi tämänkertainen lähtijä. Muut olivat suhteellisen iloisella tuulella ja he saivat jatkaa illan viettoa kuohujuoman parissa. Muutama epävarmuustekijä oli kuitenkin asukkaiden mielissä. Yksi oli se, että asukkaat olivat epätietoisia siitä, että onko finaali vuorossa jo ensi sunnuntaina. Toinen huolenaihe liittyi siihen, että lopullinen kuri poistui talosta Jarkon lähdön jälkeen ja pelko siitä, karkaako "mopo" kädestä. Saa nähdä, saako BB pidettyä loput asukkaat kurissa ja herran nuhteessa viimeisen viikon.

Kaikkiaan Jarkosta tuli 16. talosta poistunut asukas, joista 13 on häädetty, kaksi poistunut vapaaehtoisesti ja yksi poistettu talosta valehtelusta hakuprosessin aikana. BB-taloon jäi enää neljä asukasta, jotka ratkaisevat keskenään Big Brotherin tämänvuotisen voiton. BB:tä on jäljellä sunnuntain jälkeen enää seitsemän päivää ja BB-finaali 2007 käydään ensi sunnuntaina.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Jarkko häädettiin!
Näistä Jarkko muistetaan
Jarkko Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.