Päiväunikielto jälleen voimaan

Vajaat pari viikkoa sitten päättynyt päiväunikielto teki jälleen paluun BB-taloon. Syynä tähän oli Kadin lukuisat sääntörikkomukset, jotka poikivat asukkaille yhteisen rangaistuksen.

Asukkaat oli kutsuttu päivällä sohvalle. Kaiuttimista kuului BB:n ilmoitus, että Kadi on rikkonut sääntöjä toistuvasti. BB kertoi Kadin puhuneen toistuvasti päiväkirjahuoneen asioista sekä tuotannon asioista ja Kadi on myös useasti rikkonut mikrofonisääntöjä. Rangaistuksena kaikille asukkaille langetettiin toistaiseksi jatkuva päiväunikielto.

Rangaistuksen kuultuaan, asukkaat ihmettelivät, miten rangaistus meni tällä kertaa näin. Edellisen kerran, kun BB jakoi rangaistuksia, olivat ne Jarkon ja Nikon henkilökohtaiset rangaistukset. Nyt tuli vaihteeksi yhteinen rangaistus. Kadi ilmoitti tyytymättömyytensä rangaistukseen, vaikka todistettavasti Kadilla on ollut suuria vaikeuksia mikrofonin oikeassa käytössä koko tuotantokauden ajan. Mikrofoniongelmat kulminoituivat viime sunnuntaihin, jolloin BB joutui komentamaan Kadia kuudesti peräkkäin "hae mikrofonisi" -komennolla.

Päiväunikielto on aika standardiksi muodostunut rangaistus BB-talossa. Osasyynä tänään tulleeseen rangaistukseen on varmasti myös eilinen ilta, jolloin lähes kaikki asukkaat nukkuivat käytännössä iltakahdeksasta aamuyhdeksään. Neljä asukasta nukkui pitkät yöunet Kulta-makuuhuoneessa ja Sauli nukkui hyvin huonosti lisähuoneessa. Sauli sai eilen punaisesta puhelimesta BB:ltä käskyn viettää yhden yön lisähuoneessa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.