Hämähäkki kansalliseläimeksi - päivitetty 30.10.2007, 21:15

Big Brother -talo sai yllättäen uuden asukkaan, kun Käytä valtaasi -äänestys ratkesi. Äänestyksen tuloksena tuore valtakunnanministeri Kadi sai hoidettavakseen hämähäkin.

Samalla, kun äänestyksen tulos julkistettiin, BB ilmoitetti samalla diktaattori Piian lukemana hämähäkin kansalliseläimeksi. Ilmoitusta lukiessa ei ollut vielä tietoa - vaikka osa ehkä arvasikin - mikä kansalliseläin on.

Järkytys oli suuri Kadin kohdalla, jonka kontolle eläimen hoito annettiin. Kadi ei mennyt edes hämähäkin lähelle, vaan katseli kyynel silmässä Hopea-makuuhuoneen ovensuussa, kun hämähäkki oli terraariossaan huoneen toisella laidalla Kadin sängyn päässä.

Myös diktaattori Piia ei ollut ilahtunut uudesta tulokkaasta, sillä myös hän pelkää hämähäkkejä Kadin tapaan. Piian suhtautumistapa oli kuitenkin täysin toinen, sillä Piia halusi nähdä koko ajan hämähäkin, niinpä hän jäi tuijottamaan eläintä kuin transsissa. Piia tuijotti hämähäkkejä toistakymmentä minuuttia ja tuli erikseen katsomaan, kun hämähäkki nautti illallisekseen elävän heinäsirkan.

Janne Kataja kertoi BB Extra -lähetyksessä, että hämähäkki on myrkyllinen. Hämähäkki on kuitenkin turvallisesti terraariossaan, kuten edellä mainittiin. Hämähäkki poistunee talosta viikkotehtävän loppuun mennessä, kun makuuhuonejärjestelyt palaavat ennalleen.

Tehtävänanto ja hämähäkin hoito-ohjeet BB:n virallisilta nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.