Voittajaäänestys alkoi!

Suomen Big Brotherin kolmannen kauden huipennus on kohta käsillä. BB-finaali käydään ensi sunnuntaina ja sitä varten tämän kauden voittajaäänestys on alkanut. Katsojat saavat päättää puhelinäänestyksessä, kuka loppunelikosta ansaitsee BB:n voiton ja 50 000 €.

Voittajaäänestyksessä ei ole enää käytössä plussia ja miinuksia, vaan nyt äänestetään pelkästään voittajasta ns. suosikkiäänestyksessä. Yksinkertaisesti sanoen, se, joka saa äänestyksessä eniten ääniä, on Suomen Big Brotherin voittaja vuonna 2007.

Finaalissa ovat mukana Kadi, Niko, Riitta ja Sauli. Nelikosta Kadi ja Sauli ovat BB:n alkuperäisiä asukkaita, jotka astuivat BB-taloon elokuun lopussa ja ovat siitä asti sinnitelleet mukana. Niko ja Riitta ovat tulleet mukaan myöhemmin, Niko noin kuukausi kauden alkamisen jälkeen ja Riitta vasta neljä viikkoa sitten. Kaikki finalistit ovat joutuneet kokemaan myös häätöuhan alla olemisen. Kadilla on eniten kokemusta, selvittäen viisi häätöäänestystä, kun taas Saulilla kokemuksia on vähiten, vain yksi häätöäänestys takanaan.

Tämän kauden voittaja ratkeaa BB-finaalissa sunnuntaina 2.12.2007 klo 21. Subtv:llä nähtävässä suorassa lähetyksessä selviää BB:n voittaja, joka kuittaa itselleen 50 000 €. Äänestys etenee niin, että ensin häädetään yksitellen kisassa neljänneksi, kolmanneksi ja toiseksi tullut ja lopulta taloon jää vain voittaja. Viimeisenä voittajaksi selviytynyt haetaan hurraavan yleisön eteen juhlimaan Suomen BB-historian kolmantena BB-voittajana.

Big Brother Finaali Subtv:llä sunnuntaina 2.12.2007 klo 21.00 alkaen!

Voittajaäänestyksen äänestysohjeet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.