Kadin vaikea valinta

Perjantai on ollut todellinen sattumusten päivä BB-talossa. Ensin aamupäivällä Aki poistettiin talosta ja sen jälkeen iltapäivällä talon punainen puhelin pärähti soimaan. Big Brotherilla oli viesti puhelimeen ensimmäisenä vastanneelle Kadille.

Kadi joutui valintatilanteen eteen. Big Brother sanoi Kadille, että hänen on valittava yksi asukkaista ensi viikon häätöäänestykseen. Itseään tai Heliä hän ei saanut valita. Kun Kadi on tehnyt päätöksensä, hänen on mentävä ilmoittamaan siitä päiväkirjahuoneeseen.

Välittömästi puhelun jälkeen Kadi vetäytyi miettimään päätöstään. Muut yrittivät kysellä Kadilta puhelusta, mutta vastausta ei herunut. Kadi istui hiljaa ensin sohvalla ja sitten terassilla pohtimassa häätöäänestykseen joutuvan asukkaan nimeä.

Timo ja Piia eivät ole kuuluneet Kadin suosikkeihin, joten he ovat varmaankin ykkösehdokkaat Kadin listalla. Timon aktiivisuus aamuisin ja tyttöjen kritisointi taloustöiden tekemättömyydestä ärsyttää Kadia kovasti. Piia on puolestaan käyttäytynyt välillä kylmästi Kadia kohtaan, joka tuli esille etenkin viime viikon japanilaisjuhlissa, jossa Piia huusi kovaan ääneen hänen hermostuttuaan Kadille. On toki mahdollista, että Kadi valitsee jonkun uusista asukkaista parantaakseen suosiotaan vanhojen keskuudessa, vaikka Kadi onkin todennut pitävänsä enemmän uusista kuin vanhoista asukkaista.

Kadin valitsema asukas häätöäänestykseen julkaistaan ensi sunnuntain Talk Show'ssa. Nimetyn asukkaan nimi julkistetaan yhtä aikaa sekä talossa että suorassa tv-lähetyksessä.

Big Brother Talk Show Subtv:llä su 30.9. klo 21.00!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.