Kaikki asukkaat häätöäänestykseen! - päivitetty 21.11.2007, 23:23

Kolmannen tuotantokauden viimeisissä nimeämisissä nähtiin yllättävä käänne, kun Big Brother puuttui niiden kulkuun. Asukkaat kävivät nimeämässä joukostaan asukkaat häätöäänestykseen, mutta BB hylkäsi asukkaiden antamat nimeämispisteet ja määräsi kaikki asukkaat häätöäänestykseen.

Etukäteen kohutusta käänteestä olisi luullut tulevan suurempi esim. tuplahäätönä toteutettuna, mutta olihan tämäkin käänne, tosin laimeampi sellainen. Asukkaille tieto kaikkien olemista häätöuhan alla vasta perjantaina, mutta katsojat saivat tästä tiedon keskiviikon BB Extrassa. Häätöäänestys käynnistyi heti tiedon tultua julki.

Kaikki muut häätöuhan alla olevat paitsi Sauli ovat jo aikaisemmin olleet häätöäänestyksessä. Saulikin saa kokea ennen finaaliäänestystä, jos sinne selviää, miltä tuntuu olla häätöuhan alla. Muista asukkaista Kadille kerta on jo viides häätöäänestysessä, Jarkolle neljäs ja Nikolle sekä Riitalle toinen kerta.

Jos häätöuhan alle olisi joutunut puhtaasti nimeämispisteiden perusteella, äänestyksessä olisivat olleet Jarkko ja Riitta. Asukkaat saivat nimetä normaalisti tiistaina, mutta heille ei kerrottu, että BB oli pistänyt kaikki asukkaat häätöäänestykseen, eikä nimeämispisteitä oteta huomioon.

Käänne tuo ainakin uusia spekulaatioita, kuka lähtee sunnuntaina viikkoa ennen finaalia. Omasta puolestani on ainakin vaikea sanoa ennakkosuosikkia putoajaksi. Perjantain Extran väliaikatilanne antaa suuntaa, miten sunnuntaina kenties tulee käymään.

Viisi asukasta on Suomen Big Brotherin suurin määrä asukkaita yhdessä häätöäänestyksessä. Edellinen ennätys oli neljä asukasta tänä vuonna kuudennessa häätöäänestyksessä ja ensimmäisellä kaudella vuonna 2005 neljännessä häätöäänestyksessä.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.