Puhelin soi jälleen, Kadille uneton yö

BB-talon punainen puhelin soi keskiviikkona kolmantenä päivänä peräkkäin. Maanantaina ja tiistaina puhelimeen vastanneille ei ole ollut miellyttäviä tehtäviä, eikä keskiviikkoinen puhelu ollut tässä poikkeus.

Maanantaina Sauli joutui puhelimesta saamansa tehtävän vuoksi nukkumaan yöksi lisähuoneeseen ja tiistaina Riitta joutui päättämään, kuka ei saa juoda alkoholia illan kotibileissä. Keskiviikkona puhelin soi iltapäivällä hieman kolmen jälkeen. Kadi meni vastaamaan.

Puhelimesta BB antoi Kadille tehtävän, jossa hänen oli valittava asukas, joka ei saa nukkua ensi yönä. Kadi ei saanut uudestaan kysyttyä, milloin hänen pitää tehdä päätöksensä, vaan BB lopetti puhelun sanomalla "kuulemiin". Kadin piti valita asukas heti.

Kadi unohti myös kysyä, saako hän valita itsensä. Kaikesta huolimatta hän valitsi itsensä ensi yön valvojaksi. Pian Kadi kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen vahvistamaan valintansa ja tultuaan sieltä, hän kertoi, että oli valinnut itsensä. Kadi ei saanut vaihtaa enää mieltään sitä, mitä oli sanonut ennen tuloaan päiväkirjahuoneeseen.

Yöstä voi tulla mielenkiintoinen, miten Kadi jaksaa sen. Saa nähdä, saako hän ketään seurakseen valvomaan. Seuraavasta päivästä tulee luultavasti vaikea Kadille talossa olevan päiväunikiellon vuoksi.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.