Koulua, kotibileet ja puhelu

Tiistai oli varsin tapahtumarikas päivä. Asukkaiden koulunkäynti jatkui Kadin toimiessa opettajana ja illan ohjelmaan puolestaan kuului kotibileet. Punainen puhelin soi jälleen ja se toi harmittavia uutisia yhdelle asukkaalle.

Asukkaiden päivä jatkui Kadin aiheuttaman rangaistuksen jälkeen viikkotehtävällä. BB-akatemian toisena päivänä opettajana toimi Kadi ja oppituntien aiheina olivat samat kuin Nikolla maanantaina, eli oma lapsuus, nuoruus ja elämänkatsomus sekä omat ihmissuhteet, harrastukset ja pelot. Ensimmäiset tunnit olivat Kadille vaikeita ja puhuminen ilman purskahduksia nauruun oli lähes mahdotonta, mutta koulupäivän loppua kohden meni jo selvästi paremmin.

Kuuden tunnin koulupäivä päättyi alkuillasta puoli kuuden maissa. Asukkaat alkoivat ruokailemaan tietämättä, että heillä olisi luvassa viikon teemaan liittyen kotibileet. Kotibileet voittivat tämän tuotantokauden viimeisen Käytä valtaasi -äänestyksen ja se paljastettiin asukkaille ja katsojille tuttuun tapaan suorana BB Extrassa. Asukkaat saivat BB:ltä rekvisiittaa, syömistä ja alkoholia ja välittömästi saatuaan nämä, asukkaat aloittivat bileiden valmistelun.

Bilevalmisteluiden keskellä soi punainen puhelin vain päivä sen jälkeen, kun se oli soinut edellisen kerran. Ainoa talon nykyisistä asukkaista, joka ei vielä ollut puhelimeen vastannut, oli Riitta ja hän kiirehtikin vastaamaan puhelimeen tällä kertaa. Tilanne taisi olla Riitalle hyvin hämmentävä, sillä hän sai viestin BB:ltä, mutta lopetti puhelun kesken kaiken laittamalla luurin takaisin paikalleen, eikä BB saanut Riitan vastausta BB:n antamaan tehtävään.

BB:n asia puhelimessa oli, että Riitan piti valita joku asukas, joka ei saanut juoda alkoholia kotibileissä. Suljettuaan puhelimen, vaikka BB tiedusteli asukkaan nimeä, hämmentynyt Riitta kääntyi muita asukkaita kohti ja ilmoitti päätöksensä. Pienen takeltelun jälkeen Riitta kertoi, että Jarkko on se, joka ei saa juoda kotibileissä alkoholia. Jarkon naamalta näkyi selkeästi pettymys, mutta hän otti tiedon vastaan rauhallisesti. Muut yrittivät tsempata Jarkkoa ja Riitta selittää päätöstään.

Bileet pääsivät käyntiin ja niihin on luvassa myös musiikkia. Eikä Riitalle ilmeisesti tullut seuraamuksia luurin lyömisestä BB:n korvalle, koska selvästi oli kyse vahingosta ja siitä, että Riitta ei tajunnut, että hänen olisi pitänyt odottaa BB:n lupaa sulkea puhelin.

Seuraa bileiden edistymistä 24/7- ja 12/7-palveluissa sekä BB:n nettisivuilla osoitteessa www.bigbrother.fi.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.