Nimeämisiin yllätyskäänne!

Tämän tuotantokauden viimeiset nimeämiset käytiin BB-talossa tiistaina. Nimeämisten tulokset julkistetaan asukkaille ja tv-katsojille keskiviikkona. Näihin viimeisiin nimeämisiin liittyy yllätyskäänne, joka kerrotaan illan BB Extrassa, kertovat BB:n viralliset nettisivut.

Asukkaat nimesivät keskuudestaan asukkaat normaalisti häätöäänestykseen tiistaina. Vähintään kaksi eniten nimeämispisteitä saanutta joutuu normaalisti häätöuhan alle, mutta tämän viikon nimeämisiin liittyy BB:n nettisivujen mukaan yllätyskäänne.

Vaihtoehtoja, mitä voi käydä, ovat esimerkiksi joku asukas joutuu suoraan häätöäänestykseen rangaistuksena nimettyjen lisäksi tai tällä viikolla voidaan suorittaa myös tuplahäätö (kaksi asukasta häädetään samana päivänä). Tuplahäätö vaatisi vähintään kolmen olemista häätöuhan alla, joten rangaistus ja tuplahäätö voisivat olla sidoksissa toisiinsa, jos tämä vaihtoehto toteutuisi.

Monien veikkauksissa tämän viikon häätöäänestyksissä on ollut vahvimmin esillä Jarkko ja Riitta. Tämä kaksikko oli jo viime viikolla häätöuhan alla yhdessä Suvin kanssa, joka joutui poistumaan talosta. Kuviot voivat mennä kuitenkin uusiksi illan yllätyskäänteen jälkeen.

BB Extra tänään Subtv:llä klo 19.00!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.