Kultakuume viimeisenä viikkotehtävänä

Maanantaina iltapäivästä Big Brotherin finaalinelikko sai tehtäväkseen tämän tuotantokauden viimeisen viikkotehtävän. Kaiken kaikkiaan 14. viikkotehtävän aiheena on kultakuume, jossa asukkaiden on etsittävä kultaa.

Tehtävässä asukkaat saivat BB:ltä lännenhenkiset roolivaatteet, jolla he voivat virittäytyä tehtävän vaatimaan tunnelmaan. Vaikka varsinaisia rooleja ei kaiketi tarvitse pitää yllä, mainitaan tehtävänannossa, että tehtävän aikana on elettävä 1800-luvun villin lännen hengen mukaisesti.

Viikkotehtävän onnistumiseksi asukkaiden olisi löydettävä kultaa 500 grammaa torstaihin mennessä. Kultaa voi etsiä joko huuhtomalla pihalta löytyvästä hiekkakasasta vaskoolin avulla. Pihalla on kullanhuuhdontakouru, jossa virtaa vesi, jonka avulla kultaa voi erotella hiekasta. Lisäksi kultaa on piilotettu sisälle taloon useisiin eri paikkoihin. Asukkaat voivat ansaita kultaa myös onnistuneista päivätehtävistä, joita suoritetaan viikkotehtävän aikana. Löydetty tai saatu kulta on laitettava keittiön pöydällä olevaan astiaan, jota ei saa siirtää.

Asukkaat asettivat vedonlyöntiprosentikseen 99:n, kuten niin monta kertaa kuluvalla kaudella. Loppunelikko otti viimeisen viikkotehtävän positiivisin ajatuksin vastaan ja innokas kullanetsintä alkoi niin sisällä kuin ulkonakin heti, kun sopivat roolivaatteet oli löydetty. Riitta ja Kadi ovat pukeutuneet intiaanivaatteisiin, Saulista tuli cowboy ja Nikosta sheriffi.

Lue viimeisen viikkotehtävän ohjeet BB:n nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.