Tiina häädettiin yhdeksäntenä, Riitta tuli taloon - päivitetty 29.10.2007, 01:38

Yhdeksäs häätöäänestys ratkesi jälleen sunnuntaina. Häädetyksi talosta joutui Tiina, joka hävisi äänestyksessä Farbodille. Illan tapahtumat eivät lopu häätöön, sillä taloon tuli uusi asukas, Riitta.

Äänestyksessä olivat taloon "toisessa aallossa" tulleita, kun uusista asukkaista puhutaan. Sekä Tiina että Farbod tulivat BB-taloon viisi viikkoa sitten sunnuntaina. Kumpikin oli äänestyksessä ensimmäistä kertaa.

Tiina joutui lähtemään talosta selkeällä erolla. Farbod jäi peräti 24 prosenttiyksikköä plussalle, kun Tiina valahti 19 prosenttiyksikköä miinukselle. Tiina ei näyttänyt pettyneeltä kuultuaan tuloksesta, vaan iloisin mielin, vaikkakin kyynelehtien hän poistui ulkomaailmaan. Tiinan ärhäkkä luonne taisi painaa katsojien mielissä sen verran, joka vaikutti negatiivisesti heidän äänestyspäätökseensä.

Vaikka Tiina poistuikin talosta, sunnuntai-ilta ei ollut vielä tapahtumien osalta ohi. Taloon on nimittäin tuli vielä yksi asukas hieman ennen vuorokauden vaihtumista maanantain puolelle. Talk Show'ssa paljastettiin, että 56-vuotias Riitta astuu talon 20. asukkaaksi, mutta häntä ei tuotu taloon heti Talk Show'ssa, sillä asukkaita haluttiin hämätä viimeiseen asti, ettei taloon tulisi uutta asukasta, koska asukkaat ovat povailleet joka sunnuntai uuden asukkaan tulevan Talk Show'n jälkeen. Riitta on Suomen BB-historian vanhin asukas. Hän on naimisissa ja hänellä on kolme lasta. Kotoisin hän on Luumäeltä ja ammatiltaan hän on lähihoitaja.

Riitta tuli taloon päiväkirjahuoneen kautta. Asukkaat yllättyivät, kun päiväkirjahuoneen ovi aukesi, vaikkei kenenkään pitänyt siellä olla. Iloisella mielellä tervehdittiin uutta tulokasta ja samalla alkoi innokas esittely puolin ja toisin. Myös Riitalle esitettiin perinteiset ns. tulokaskysymykset ja petipaikkakin löytyi heti. BB-talossa maanantai eteni vilkkaan keskustelun ryydittämänä.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Tiina häädettiin talosta!
Näistä Tiina muistetaan
Tiina Vappu Pimiän haastattelussa
Riitta on uusi asukas!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.