Alex, Anna ja Tuuli häädettiin viikko ennen Finaalia - päivitetty 24.11.2008, 01:31

Suomen Big Brotherin neljännen tuotantokauden viimeisessä häätöäänestyksessä häädettiin peräti kolme asukasta. Vain viikko ennen BB-Finaalia Big Brother -talosta joutuivat poistumaan Alex, Anna ja Tuuli. Vuoden 2008 Big Brother -Finalistit ovat Anniina, Jarmo, Johan ja Tero.

Kaikki asukkaat oli nimetty kauden viimeiseen häätöäänestykseen BB:n toimesta. Äänestystilanne oli tasainen ja putoajien kohdalla vaihtelua nähtiin pitkin viikkoa häätöäänestyksessä. Asukkaathan olivat tiistaista perjantaihin tietoisia ajoittain lähtöjärjestyksessään olette kaikki häätöäänestyksessä -viikkotehtävän puitteissa. Erot olivat hyvin pieniä ja se näkyi tuttuun tapaan Talk Show'n aikana.

Moni asukas kävi kolmen putoajan paikalla, sillä 13. sunnuntaina oli vuorossa triplahäätö. Häädettyjen paikalla kävivät Alexin, Annan ja Tuulin lisäksi myös Jarmo ja Johan ja Terokin tippui yllättävän paljon. Anniinan asemat olivat vakaat koko ajan ja Johankin nousi lopulta eniten selville vesille.

Häätöhetken koittaessa talosta häädettiin ensin kaksi asukasta. Ensin kaiuttimista kuului Alexin nimi ja heti perään asukkaat joutuivat rauhoittumaan kuullakseen Annan nimen. Lyhyen tauon jälkeen oli Tuulin vuoro tulla häädetyksi. Illan kolmas häädetty oli lievä yllätys, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä.

Raskaimmin häädöt otti Anniina, joka itki oikeastaan kaikkien puolesta. Anniina oli murheellinen hyvien ystävien poistuessa ympäriltä ja ehti hän pohtimaan sitä, että hän joutuu nukkumaan yksin. Tuulin lähtö iski koviten Teroon, joka oli aivan hiljaa ensimmäiset hetket Tuulin poistuttua talosta. Jarmo oli puolestaan aika hämillään ja yllättynyt jäädessään taloon. Johan oli oma rauhallinen itsensä, eikä hänessä juuri tunnereaktioita näkynyt.

Finaalinelikko oli kasassa, johon siis kuuluu Anniina, Jarmo, Johan ja Tero. Nelikko sai kuulla finaalipaikasta ja siitä, että BB:tä on vain viikko jäljellä, pk-huoneessa pian suoran lähetyksen päätyttyä. Hetkeä ennen pk-huonekäyntiä asukkaat saivat kutsun sohvalle ja he luulivat vielä yhden häädön tulevan. BB kuitenkin kuulutti heidän viikkotehtävänsä onnistuneeksi. Tero sai tehdä heidän viikkobudjetillaan ostokset kaupassa myöhäisillassa.

Tunnelma oli finalistien keskuudessa iloinen. Tunnelmaa nosti entisestään BB:n soittama musiikki, joka riehaannutti asukkaat tanssimaan ja Johanin ja Jarmon hyppäämään lumihankeen. Asukkaat saatiin kuitenkin uudestaan herkistymään häädettyjen jäähyväisvideoiden ajaksi ja ainakin Anniinalta pääsi muutama kyynel.

Big Brotheria on siis viikko enää jäljellä. Joku nelikosta Anniina, Jarmo, Johan tai Tero voittaa ja vie 50 000 euroa. BB2008-Finaali käydään ensi sunnuntaina. BB:n voittaja ratkeaa Finaaliäänestyksessä, joka käynnistyy maanantaina klo 19 alkavassa BB Extra -lähetyksessä.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Alex, Anna ja Tuuli häädettiin talosta!
Näistä Alex muistetaan
Näistä Anna muistetaan
Näistä Tuuli muistetaan

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.