Munya sijoittui kolmanneksi Afrikan BB:ssä

Suomen Big Brotherissa asukasvaihdossa Afrikan BB:stä ollut Munya sijoittui kolmanneksi Afrikan BB:n kolmannella tuotantokaudella. Voiton vei Ricco ja toiseksi sijoittui Hazel.

Munya vieraili Suomessa viikolla 9. Hän saapui Suomen BB-taloon sunnuntaina 19. lokakuuta, samana päivänä, kun Marianne häädettiin talosta. Zimbabwelainen sai viettää varmasti ikimuistoisen Suomi-viikon.

Kun tuli Suomesta lähdön aika, suomalaiset BB-asukkaat toivoivat, että Munya voittaisi Afrikan BB:n. Näin ei valitettavasti käynyt, vaan hän jäi kolmanneksi, hänen edelleen menivät Ricco voittajana ja Hazel kakkosena. Voitto ratkaistiin siten, kuinka monen Afrikan maan äänet asukas saa taakseen. Ne menivät lopulta tasan ja Ricco julistettiin voittajaksi kokonaisäänimäärien laskemisen jälkeen.

Kolmanneksi jäänyt Munya oli pettynyt, että joutui poistumaan Afrikan BB:n finaalista ensimmäisenä, kaikkiaan kymmenentenä häädettynä. Häätöhaastatelussa Munyalla oli päässään Suomesta saamansa Suomi-pipo. Haastattelussa hän piti Suomen-vierailuaan kauden lempihetkenään, kerrotaan Suomen BB:n nettisivuilla.

Asukasvaihto toteutettiin ensimmäistä kertaa Suomessa, Afrikassa tämä nähtiin jo kolmatta kertaa. Suomesta Afrikkassa käynyt Johan on yhä Suomen BB-talossa ja hän selviytyi finaaliviikolle. Miten Johanin käy? Kantaako Afrikan-vierailun vetovoima yhä, vai tuleeko Anniinasta, Jarmosta tai Terosta Suomen Big Brother -voittaja ennen tamperelaista?

Lue lisää asukasvaihdosta arkistostamme:
Johan lähti asukasvaihtoon
(18.10.2008)
Johan Etelä-Afrikkaan, Munya Suomeen
(19.10.2008)

Munya on poistunut BB-talosta (24.10.2008)

Asukasvaihto päätökseen, Johan palasi Suomeen (25.10.2008)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.