Antti häädettiin kuudentena

Big Brother -talosta kuudentena häädetyksi tuli Antti. Hän hävisi häätöäänestyksen selvällä erolla muihin häätöuhan alla olleisiin. Cheryll murtui kuultuaan Antin häädöstä.

Antin turmioksi taisi koitua viime viikkotehtävän huono asenne ja Cheryllin huono kohtelu viikon varrella. Naistenmiehen maineen saanut Antti häädettiin selkeällä erolla toiseksi tulleeseen Marianneen, joka oli Antin ohella ainoa miinuksella ollut. Muut häätöuhan alla olleet, Anniina ja Jari-Matti jäivät plussalle.

Äänestystuloksen tultua Cheryll järkyttyi. Aluksi Cheryll huusi kovaan ääneen "ei", jonka jälkeen hän kommentoi äänestystulosta sanomalla "teeskentelijöiden valtakunta" ja ihmetteli, miksei ihmiset nähneet, kuka on aito. Antin poistuttua talosta Cheryll vielä toivoi, että joku muukin olisi häädetty Antin lisäksi. Tätä kommenttia Jari-Matti ja Marianne taivastelivat terassilla. Aiemmin päivällä Cheryll kertoi Antille, ettei haluaisi tämän lähtevän talosta.

Joitakin minuutteja Talk Show'n päätyttyä tilanne BB-talossa oli rauhoittunut. Cheryll oli "myrtsinä", mutta muut jo juttelivat tavalliseen tapaan keskenään.

Talk Show'n haastattelussa Antti joutui Vapun pyöritykseen tekemisistään talossa. Antti myönsi, että tuli taloon ainoastaan naistenkaatotarkoituksessa. Sinänsä BB-talon elämästä hänellä ei ollut juurikaan kuvaa, koska hän ei ollut paljon seurannut aikaisempia kausia. Pyyhkeitä Antille tuli myös asennoitumisesta viikkotehtäviin ja käyttäytymisestä Cherylliä kohtaan.

Antin häädön jälkeen BB-taloon jäi yhdeksän asukasta.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Antti häädettiin talosta!
Näistä Antti muistetaan
Antti Vapun haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.