Festari-viikkotehtävä epäonnistui

Viikkotehtävän aiheena oli viettää reilun kolmen vuorokauden ajan festarielämää. Tehtävä päättyi vasta perjantaina, jolloin myös tehtävän tulos julkistettiin.

Tehtävän aikana asukkaat joutuivat matkustamaan festareille minibussilla yli 12 tuntia, siivoamaan festarialuetta, tekemään kasvomaalauksia ja mutapainimaan. Viikkotehtävä huipentui torstaina Frederikin konserttiin, joka villitsi asukkaat. Perjantaina oli vielä esissä kotimatka ja tullitarkastus, joka tehtiin myös tullessa.

Tulos julkistettiin perjantaina illalla. Monet uskoivat, että tehtävä olisi onnistunut, mutta BB ilmoitti tylysti tehtävän epäonnistuneen. Niinpä asukkaiden viikkobudjetiksi jäi vain 16 €, jolla on elettävä seuraava viikko.

Asenne tuntui olevan hyvä koko viikon, mutta pieniä virheitä sattui silloin tällöin. Etenkin festivaaleja kohdanneet peruutuksiin olisi ehkä pitänyt suhtautua toisella tavalla, eli toisin sanoen hieman protestoida järjestäjien ilmoituksia. Lisäksi perjantaina Antti osoitti huonoa asennetta kotimatkalla mm. viivyttelemällä matkaan lähdössä ja hän ei myöskään osallistunut päiväkirjahuoneesta määrättyyn laulutehtävään.

Kritisointi Anttia kohtaan oli kovimmillaan heti tehtävän jälkeen, mutta myöhemmin tunnelmat laantuivat. Eikä tehtävän epäonnistumisen kuulememinen aiheuttanut mitään erikoisia tunteenpurkauksia.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.