BB-kausi polkaistiin käyntiin, talo on uudistunut - päivitetty 27.08.2008, 00:37

Vihdoin se hetki koitti. Suomen neljäs Big Brother saatiin käyntiin uudistuneessa talossa. Ensimmäisenä iltana talon valloitti 13 asukasta. Iltaan mahtui myös draamaa, kun yhdeltä asukkaalta evättiin pääsy BB-taloon sopimusrikkomuksen vuoksi.

Kickoff käynnistyi kangerrellen, sillä startti myöhästyi noin kolmella vartilla. Syynä tähän olivat ilmeisesti ongelmat yhden asukkaan kanssa, jonka todettiin tehneen sopimusrikon. Uusilla BB-nettisivuilla todettiin, että asukas nimeltään Florence poistettiin asukaskokoonpanosta, eikä hän päässyt näin ollen taloon. Florencen poistaminen tiesi sitä, että hänen tilalleen jouduttiin ottamaan Marianne.

Ensimmäisenä taloon asteli Risto, joka on kotoisin Tampereelta. Talon sisääntulo- ja häätöovi on uudistunut täysin ja sisään tullaan ovesta, joka aukeaa normaaliin tapaan (ulospäin taloon nähden). Ensimmäisenä naisena taloon asteli Helsingistä kotoisin oleva Minna.

Seuraavaksi taloon astelivat järjestyksessä Johan (Tampere), Mia (Helsinki), Andreas (Turku), Maria (Keuruu), Harri (Korpilahti), Cheryll (Helsinki), Tero (Helsinki), Marianna (Helsinki), Niko (Kerava), Marianne(Helsinki)ja Marko (Tampere). Subject-videohausta taloon asteli viimeiseksi tullut Marko, jonka profiili nimimerkilla "mame" löytyy täältä. Tämä on suurin asukasmäärä, millä Suomen Big Brother on ikinä aloitettu. Kaikkina muina kausina taloon on tullut 12 asukasta, mikä nyt ylitettiin yhdellä.

Talo on siis uudistunut merkittävästi. Lattia on lila ja talossa on vain yksi makuuhuone. Talosta löytyvät myös portaat, mutta on arvoitus, mitä niiden yläpäästä löytyy, koska BB on kieltänyt asukkaita oleskelemasta portaissa.

Pihalla on myös tapahtunut merkittäviä muutoksia, rakenteita on tullut lisää. Pihalla on täysin uusi sauna, joka keskellä pihaa. Se on lasikoppi, jossa lauteet kiertävät sen ympäri, kiuas on keskellä. Palju on poistettu täksi vuodeksi ja tilalla on lämmin- ja kylmävetinen poreallas. Terassia on myös laajennettu. Kioski on muuttunut kaupaksi, sillä asukkaat tekevät ostokset jatkossa uuden sponsorin mukaisesti Siwasta.

Asukkaat pääsivät ensimmäistä kertaa ulos juotuaan tervetuliaismaljat ja esiteltyään itsensä. Big Brother antoi ensimmäiseksi tehtäväksi jokaiselle tehtävän esitellä itsensä. Tämän jälkeen BB palkitsi asukkaat herkuilla, alkoholilla ja saunalla.

Ilta etenee BB-talossa ja asukkaat tutustuvat toisiinsa vilkkaan puheensorinan saattelemana iloisin mielin. Tapahtumia voi seurata suorana 24/7-palveluista sekä BB:n nettisivuilla, jossa päivitetään uutisia talon tapahtumista myöhään yöhön. BB:n nettisivuilta löytää myös tuoreet tiedot uusista asukkaista.

Näille fanisivuille asukastiedot päivitetään tämän illan ja huomisen päivän aikana.

Big Brotherin viralliset nettisivut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.