Big Brother poisti Mariannan talosta - päivitetty 16.09.2008, 19:44

Maanantai-illasta asti BB-talon asukkaita ja BB-faneja kuohuttanut Mariannan tilanne on ratkennut. Big Brotherin nettisivut kertoivat tiistaina iltapäivällä, että Marianna on poistettu BB-talosta Big Brotherin toimesta.

Kyseessä ei ole siis Mariannan vapaaehtoinen luovutus, vaan BB:n päätös. Marianna on poistettu talosta henkilökohtaisiin syihin vedoten maanantaina 15.9., mutta tarkempaa selitystä ei ole annettu. Muut asukkaat eivät vielä tiedä, että Mariannan poistuminen oli BB:n päätös.

Tiistain BB Extrassa ei tarkennettu Mariannan poistamisen syytä, mutta ohjelmassa kerrottiin, ettei Marianna halua tulla asian tiimoilta julkisuuteen ennnen sunnuntaita. Sunnuntaina katsojille ja luultavasti myös talon asukkaille esitetään Talk Show'n aikana Mariannan jäähyväisvideo, joka antanee selvyyttä Mariannan talosta poistumiseen. Tällä kaudella kaikki talosta poistuneet asukkaat tekevät taloon jääneille asukkaille videotervehdyksen pk-huoneessa.

Marianna poistui talosta maanantai-iltana noin kahdeksan aikoihin illalla päiväkirjahuoneen kautta. Mariannan poistuminen tapahtui, kun muut asukkaat olivat lukittuina pihalle, jolloin Marinnan tavarat haettiin talosta. Kun asukkaat päästettiin takaisin sisälle, he huomasivat heti, että lähes kaikki Mariannan tavarat olivat hävinneet. Illan aikana sinne tänne jääneet yksittäiset tavarat toimitettiin pk-huoneeseen. Kaikki arvasivat, että Marianna on poistunut talosta ja tyrmistys oli valvava. Hiljaisuus välillä kyynelten värittäminä valtasi talon, mutta pian tilanne alkoi normalisoitua ja alkuillasta saatu viikkotehtävä jatkui entiseen malliin, tosin ilman Mariannaa.

Asiassa ihmetyttää tiedottaminen, miksi Mariannan poistamisesta kerrottiin yleisölle vasta tiistaina. Tiedon panttaaminen oli outoa, koska maanantaina olisi riittänyt vain tieto "Marianna on poistettu talosta BB:n toimesta" (kuten vasta tiistaina tehtiin). Ehkä tällä haluttiin kohua ja näkyvyyttä ohjelman ympärille ja siinä onnistuttiin aika hyvin. Toisaalta asia on voinut olla niin yllättävä tai arkaluontoinen, että tuotanto on halunnut miettiä tarkkaan, miten kertoa Mariannan talosta poistaminen julkisuuteen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.