Niko sai Big Brotherilta rangaistuksen

Keskiviikkoaamupäivänä Big Brother antoi rangaistuksen Nikolle hänen jatkuvista sääntörikkeistään. Niko sai keksiä itselleen rangaistuksen ja mikäli hän ei suorita sitä kunnialla, saavat kaikki asukkaat yhteisen rangaistuksen.

Niko kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, jossa hänelle kerrottiin rangaistuksestaan. Rangaistuksekseen Niko valitsi siirtymisen henkilökunnan puolelle viikkotehtävässä ja unettoman yön. Nikon pitää valvoa koko yön tai muuten kaikki asukkaat saavat yhteisen rangaistuksen. Muut asukkaat eivät tiedä Nikon rangaistuksesta.

Henkilökunnan puolelle siirtynyt Niko valitsi henkilökuntalaisista lisäksi yhden asukkaan, joka siirtyy asiakkaiden puolelle. Nikon valinta kohdistui Marianneen, joka ilahtui Nikon päätöksestä. Perusteluina Mariannen valintaan Niko kertoi, että valinta kohdistui naiseen, koska naiset olivat myös viime viikkotehtävässä työntekijöinä. Niko ajatteli myös erästä toista asukasta - luultavasti Andreasta - mutta Niko pelkäsi viikkotehtävän epäonnistuvan, jos kokki vaihtuu. Purnausta ei esiintynyt henkilökunnan joukossa Nikon päätöksestä.

Viikkotehtävä jatkuu muilta osin entisenlaisena.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.