Cheryll ja Kaisa-Reeta häätöäänestykseen - päivitetty 22.10.2008, 23:11

Keskiviikkona oli aika julkaista yhdeksännen viikon häätöäänestykseen joutuvat asukkaat. Tällä viikolla häätöäänestyksessä nähdään pitkästä aikaa vain kaksi asukasta ja he ovat Cheryll ja Kaisa-Reeta.

Edellisen kerran häätöäänestyksessä oli vain kaksi asukasta kolmannella viikolla. Tämän jälkeen joka viikko häätöuhan alla on ollut vähintään kolme asukasta.

Yhdeksännen viikon nimeämisissä oli poikkeuksellista se, että Johan ei nimennyt koska hän lähti asukasvaihtoon Etelä-Afrikkaan. Suomeen Etelä-Afrikasta tullut Munya sai nimeämisoikeuden Suomen BB:ssä. Kaikki muut suomalaisasukkaat nimesivät normaalisti kanssa-asukkaitaan.

Nimeämistulosten kuuleminen sujui rauhallisemmin kuin viikko sitten, jolloin raskaan viikkotehtävän takia nimettyjen kuuleminen meni lähes pelkäksi nauramiseksi. Kumpikin häätöuhan alle joutunut, Cheryll ja Kaisa-Reeta ottivat tilanteen aluksi rauhallisesti. Ainoastaan Kaisa-Reetan nimen kuulumisen jälkeen jostain kuului outo nauru, joka tuli ilmeisesti tuotannon tiloista.

Pian nimeämisuutisten kuulumisen jälkeen Cheryll pillahti itkuun talon kuntosalissa, jonne ensimmäisenä häntä tuli lohduttamaan Anniina. Hetkeä myöhemmin Cherylliä saapui lohduttamaan myös vaihtariasukas Munya. Itkukohtaus oli kuitenkin nopeasti ohi ja Cheryll palasi lohduttajineen takaisin muiden asukkaiden joukkoon.

Kaisa-Reetaan äänestykseen joutuminen ei aiheuttanut mainittavaa reaktiota. Viikkotehtävän aikainen puhetulva jatkui ja jatkui. Luultavasti tämä Kaisa-Reetan jatkuva äänessäolo ja Munyan omiminen on saattanut ärsyttää muita asukkaita ja siksi hänet on nimetty häätöäänestykseen.

Yhdeksäs häädettävä asukas selviää ensi sunnuntain Talk Show'ssa.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Nimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperustelut
Äänestysohjeet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.