Finaalipäivän Liveseuranta sivustolla sunnuntaina

Big Brother 2008 -Finaali on sunnuntaina, jolloin huipentuu reilu kolmikuukautinen rupeama Isoveljen talossa. Finaalin kunniaksi, seuraamme finaalipäivää uudessa Liveseurantaosiossa.

Aloitamme Liveseurannan sunnuntaiaamuna, kun finalistit heräävät viimeiseen päiväänsä BB-talossa. Raportoimme seurantaan viimeisen päivän tapahtumat, joka huipentuu kaksituntiseen Finaalilähetykseen Subilla. Finaalin aikana raportoimme parhaamme mukaan sen etenemistä - myös äänestyksen väliaikatuloksia.

Kokeilemme tämänkaltaista seurantaa ensimmäistä kertaa, joten joitakin ongelmia voi ilmetä. Palautetta liveseurannasta voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Linkki Liveseurantaan on lisätty sivuston oikean reunan navigaatioon.

Liveseurannasta huolimatta päivitämme viimeisen viikonlopun tapahtumia tuttuun tapaan Uutisiin ja tottakai Finaalin tulokset ja jälkitunnelmat.

Tutustu Finaalin Liveseurantaan (toiminnassa su 30.11.2008)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.