Hotelli-viikkotehtävä epäonnistui

Neljännellä viikolla Big Brotherin viikkotehtävänä oli Big Brother -hotelli. Asukkaiden tehtävänä oli toimia henkilökuntana ja asiakkaina maanantaista torstaihin. Totuuden hetki tuli torstai-iltana, kun tuli tehtävän tuloksen julkistamisen aika.

Asukkaiden piti toimia henkilökunnan ja asiakkaiden rooleissa omina itsenään. Asukkaat panostivat tehtävään 80 % viikkobudjetistaan. Aluksi henkilökuntaan kuuluivat Andreas, Anniina, Antti, Cheryll, Marianne, Mia ja Tero ja loput asukkaat olivat asiakkaina. Keskiviikkona Niko siirtyi BB:n antaman rangaistuksen seurauksena henkilökunnan puolelle ja Mariannesta tuli asiakas.

Viikkotehtävä kesti torstai-iltaan, jolloin tehtävän tulos julkistettiin. Asukkaat oli koottu sohvalle kuulemaan tulos. Kovin pettyneitä ilmeitä ei asukkaiden keskuudessa nähty, kun BB kuulutti tehtävän epäonnistuneeksi. Luultavasti monet aavistivat tuloksen.

Tuloksen julkistamisen jälkeen BB:llä oli yksi yllätys takataskussaan. Tehtävän alussa henkilökuntaan kuuluvat saivat palkkapäivän, jossa he saavat nauttia varastohuoneeseen jääneitä ruokatarvikkeita viikkotehtävän ajalta. Asiakaskuntaan kokoaikaisesti kuuluneet sekä alussa ollut Niko eivät saa nauttia palkasta. Sen sijaan Mariannelle edut kuuluvat. Alkoholi ei kuitenkaan kuulunut palkkaan, vaikka sitä jäi asukkaiden mukaan runsaasti varastohuoneeseen.

Viikkotehtävän epäonnistuttua, 20 %:n osuudella viikkobudjetiksi muodostui 41,60 €. Täysi katastrofi ei epäonnistuminen ollut, mutta niukemmat ajat lienevät kuitenkin edessä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.