Johan voitti BB-pokerimestaruuden

Big Brother -talossa on järjestetty tällä viikolla BB-pokerimestaruusturnaus, johon kaikki asukkaat osallistuivat pokeriammattilaisen, Teresa Nousiaisen johdolla. Tänään huipentuneessa finaalissa BB-pokerimestariksi saatiin Johan.

Turnaus aloitettiin tiistaina pokerikoululla, jossa Teresa opetti kaikille pokerin perussalat. Asukkaat pelasivat muutaman harjoituskierroksen, jolla opetettiin hieman taktiikkaa ja panostuksia.

Keskiviikkona oli vuorossa karsinnat, jolla selvitettiin neljä finalistia. Heti kättelyssä finaalipöydästä putosivat Marianne, Maria ja Andreas. Kymmenen parasta jatkoivat yhdistetyssä pöydässä niin kauan, kunnes neljä oli jäljellä.

Finaaliin selvisivät Johan, Niko, Cheryll ja Tuuli. Finaali oli hyvin nopeatempoinen. All-init vain viuhuivat, kun pöydästä putosivat ensin Cheryll ja Tuuli. Voittaja ratkesi vain noin kymmenen minuutin pelin jälkeen, kun Johan sai hieman tuurillakin putsattua myös Nikon.

Johanista leivottiin siis BB-pokerimestari. Tuore pokerimestari sai palkinnoksi 5000 euron rahapalkinnon. Palkinnosta kerrottiin asukkaille vasta keskiviikkona, karsintojen jälkeen. Tiedon tultua turnauksen alkamisen jälkeen aiheutti hieman purnausta, mutta se ei talon tunnelmaa laskenut.

Luonnollisesti Johan sai kaikilta asukkailta onnittelut voitosta. Hetki voiton ratkeamisen jälkeen Johan herkistyi kyyneliin BB-talon pihalla. Omien sanojensa mukaan Johan tietää, kenen hyväksi hän aikoo käyttää voittorahat. Tämän tarkemmin hän ei selvittänyt rahojen käyttötarkoitusta talon asukkaille.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.