Johan Etelä-Afrikkaan, Munya Suomeen

Suomen Big Brotherin kaikkien aikojen käänne tähän asti, asukasvaihto, sai lisävalaistusta Subilla sunnuntaina BB Talk Show'ssa. Suorassa lähetyksessä selvisi, että Johan lähetettiin Afrikan Big Brotheriin ja sieltä Suomeen tuli zimbabwelainen Munya.

Talk Show'n lauantain koosteessa näytettiin, kun Johanille kerrottiin päiväkirjahuoneessa, että hän pääsee matkustamaan Afrikan Big Brotheriin Etelä-Afrikkaan. Johan ei aluksi ollut uskoa asiaa ja se valkeni miehelle oikeastaan vasta paikan päällä.

Johan saapui Johannesburgiin, jossa BB-talo sijaitsee, reilut pari tuntia sitten. Johania haastateltiin puhelimitse Talk Show'ssa, jossa mies kertoi, ettei ollut nähnyt vielä koko taloa, vaan oli ns. talon sviitissä haastatteluhetkellä. Mies vaikutti olevan vielä hieman sekaisin kaikesta tapahtuneesta.

Asukasvaihdossa Suomeen päin saatiin Munya, joka siirtyi Suomen BB-taloon kesken Talk Show'n. Asukkaat olivat normaalisti sohvalla suoran lähetyksen ollessa käynnissä, kun häätöovi aukeni ja Munya astui taloon. Yllättyneet asukkaat ryntäsivät tervehtimään miestä ja pian heille selvisi, että mies oli tullut Afrikan BB:stä Suomeen.

Samalla asukkaille valkeni Johanin yllättävä poistuminen lauantaina. Tiedon saapuminen oli huojentava tieto asiasta pahiten stressanneelle Mariannelle. Tutustuminen jatkui sekavissa merkeissä ja oikeiden englannin kielen sanojen hakemisessa. Suuria vaikeuksia tämä ei kuitenkaan tuottanut, vaikka keväällä englannin ylioppilaskirjoituksissa reputtanut Anniina ehti jo todeta joihinkin puheenvuoroihin "en mä tajuu".

Munya viettää Suomen BB-talossa noin viikon, saman ajan kuin Johan Etelä-Afrikassa. Afrikan BB:ssä on asukkaita useista eri kansallisuuksista ympäri Afrikkaa ja ohjelmaa luonnollisesti nähdään ympäri Afrikkaa. Vappu Pimiän mukaan yhdellä Afrikan BB:n lähetyksellä on noin 25 miljoonaa katsojaa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.