Johan lähti asukasvaihtoon

Suomen Big Brotherin suurimpia käänteitä on parhaillaan meneillään. Ensimmäinen asukasvaihto Suomen BB:n historiassa pistettiin käyntiin lauantaina iltapäivällä.

Asukasvaihtokäänne julkistettiin perjantain BB Extrassa. Tällöin kerrottiin, että yksi Suomen BB:n asukas lähetetään ulkomaan Big Brotheriin asukasvaihtoon ja ulkomaisesta BB:stä tulee asukas vaihdossa Suomeen.

Big Brother oli valinnut vaihdokkiasukkaaksi Johanin. Hän oli saanut koskemattomuuden tiistain nimeämisissä ollessaan kolhoosin johtajana viikkotehtävässä. Lauantaina hieman kello yhden jälkeen iltapäivällä Johan kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen ja heti tämän jälkeen muut asukkaat käskettiin pihalle.

Asukkaiden keskuudessa alkoi spekulointi, mitä oikein tapahtui. Heille tuli heti mieleen, että Johan poistetaan talosta, mutta syytä he eivät osanneet sanoa. Kun asukkaat päästettiin takaisin taloon, he huomasivat suurimman osan Johanin tavaroiden hävinneen talosta. Todennäköisimpänä syynä pidettiin, että Johanin lähipiirissä jollekin oli sattunut jotain tai hänelle itselleen on sattunut jotain (sairastuminen). Asukkaat myös spekuloivat 12 tunnin säännön käyttöä.

Huomattuaan Johanin poistumisen, asukkaat vakavoituivat. Johanista oli tullut erittäin läheinen Mariannelle, joka oli aivan murtuneen näköinen. Marianne ei itkenyt, mutta oli vähäpuheinen ja toivoi muilta, ettei Johanista pahemmin spekuloitaisi. Myös Cheryll pidätteli kyyneleitä, talon miehet ottivat tilanteen rauhallisesti, vaikka hekin olivat vaisuina.

Johanin matkakohteesta ei ole tietoa. Mihin Johan menee BB-vaihdokkina, selviää sunnuntain Talk Show -lähetyksessä. Suurin spekulaatio pyörii tällä hetkellä Afrikan BB:n ympärillä, sillä siihen on avattu tällä viikolla ilmainen 24/7-nettilive, vaikka tällaista ei ole koskaan käytössä Afrikan BB:ssä. Jos Afrikka-spekulaatiot pitävät paikkansa ilmaisen nettifeedin kautta voivat suomalaiset seurata Johanin edesottamuksia suorassa lähetyksessä.

Afrikan puolesta puhuu se, että Suomen BB toteuttaa asukasvaihdon yhteistyössä Kirkon ulkomaanavun kanssa. Vaihdolla on tarkoitus hankki näkyvyyttä Kirkon ulkomaanavun Näkymättömät-kampanjalle. Kampanja haluaa kiinnittää huomiota köyhien ja syrjäytyneiden ihmisten tilanteeseen.

Asukasvaihdon on tarkoitus kestää noin viikon. Ulkomaisesta BB:stä tulevan asukkaan vastavierailu Suomeen käynnistynee sunnuntain Talk Show'ssa.

Big Brother Talk Show sunnuntaina Subilla klo 21.00!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.