Johan suoraan häätöäänestykseen ja nimeämiskieltoon - päivitetty 28.10.2008, 20:05

Afrikan Big Brotherissa viime viikolla asukasvaihdossa ollut Johan on palattuaan Suomen BB:hen nimettynä suoraan häätöäänestykseen, eikä hän myöskään saa nimetä kanssa-asukkaitaan.

Johan on ollut kaksi viikkoa koskemattomana nimeämisissä. Kaksi viikkoa sitten BB antoi hänelle koskemattomuuden, jottei häntä nimettäisi häätöäänestykseen ja Johan pääsisi Afrikan-matkalle. Viime viikolla Johan ei ollut nimeämisissä mukana, koska oli silloin Johannesburgissa Afrikan BB-talossa.

Big Brother nimesi Johanin täksi viikoksi häätöäänestykseen. Lisäksi Johan ei saa tällä viikolla nimetä kanssa-asukkaita häätöäänestykseen. Johan ei saanut nimetä ja laitettiin suoraan häätöäänestykseen, koska hän oli vapaaehtoisesti poistunut talosta ja lähtenyt asukasvaihtoon Etelä-Afrikkaan. Tämä tieto paljastettiin tiistain BB Extrassa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.