Kickoff käynnistyy tiistaina klo 19, katso aikataulu! - päivitetty 26.08.2008, 13:01

Big Brotherin Kickoff, eli kauden aloitus herättää aina puhetta - heti alkamisajasta lähtien. MTV3:n Viihdeuutiset on tarkentanut Subin Big Brother -blogin eilen osittain paljastamaa aikataulua Kickoffista. MTV3:n mukaan BB-Kickoff starttaa klo 19, mutta jo sitä ennen tapahtuu.

Aiempina vuosina tiedotus on ollut hiljaisempaa ja vasta minuutteja ennen starttia on selvinnyt asukkaiden taloon astumisen ajankohta. Tänä vuonna tuota ongelmaa ei näytä olevan, sillä uusi Subin Big Brother -blogi kertoi Kickoff-aikataulusta ennakkotietoja maanantaina ja MTV3:n Viihdeuutiset täydensi tietoja tiistaina aamupäivällä.

Kickoff-tapahtuma käynnistyy siis BB-talolla tiistai-iltana klo 19.00, mutta netin ääressä kannattaa olla jo sitä ennen. Kello 17 alkaa nimittäin Subin BB-blogissä Kickoffin seuranta kulissien takaa, johon päivitetään tapahtumia minuutti minuutilta. BB-nettisivut ja 24/7-palvelun kamerat käynnistyvät noin klo 19, jolloin siis Kickoff starttaa. Kickoff on ilmoitettu päättyväksi noin klo 20.30, johon mennessä kaikkien asukkaiden pitäisi olla talossa.

Kameroiden käynnistyttyä selviää myös se, että pitääkö tuotannon puheet paikkansa. Viimeisen kuukauden aikana velloneiden huhujen perusteella voisi uskoa tämän pitävän paikkansa. Lisää vettä myllyyn pistää Subin BB-blogi, jossa saattaa olla paljastavaa kuvamateriaalia sivun ulkoasussa. En paljasta sitä tässä, vaan mene blogiin katsomaan, jos uskallat.

Kickoff-päivän ohjelma ti 26.8.2008:

12.00 Asukkaat vielä eristyksissä hotellissa, niin etteivät he ole enää kontaktissa ulkomaailmaan, eivätkä he pysty tapaamaan kanssa-asukkaitaan.

17.00 Asukkaat siirretään BB-studiolle Espoon Kivenlahteen valmistautumaan Kickoffia varten.

18.00 Kutsuvieraat ja juontajat saapuvat BB-studiolle.

19.00 Suomen neljännen Big Brotherin Kickoff käynnistyy. BB-nettisivut avautuvat ja 24/7:n kamerat käynnistyvät. Pian ensimmäinen asukas muuttaa BB-taloon.

20.30 Kickoff päättyy.

Lähde:MTV3 Viihdeuutiset.

Nauhoitettu lähetys Kickoffista nähdään Subilla huomenna keskiviikkona klo 21.00 alkaen.

Katso myös:
Big Brotherin viralliset nettisivut Subin netissä
Subin BB-blogi (saattaa spoilata)
Neljäs Big Brother käynnistyy tänään!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.