Marko ja Cheryll häätöäänestykseen - päivitetty 11.09.2008, 02:25

Kolmannen viikon nimeämisissä asukkaat ovat nimenneet kaksi asukasta häätöäänestykseen. He ovat Marko ja Cheryll, joista Marko on jo toista kertaa peräkkäin äänestyksessä.

Molemmat äänestykseen joutuneet ottivat tiedon rauhallisesti. Suurempaa dramatiikkaa ei tiedon ilmoitukseen liittynyt. Marko otti tiedon vastaan jäyhän rauhalliseen tyyliin ja Cheryll nauravaisena.

Cheryll ilmoitti suoraan, että oli arvannut olevansa äänestyksessä. Hän oli jo puhunut tästä aikaisemmin päivällä. Muissa asukkaissa tieto ei myöskään juuri ihmetystä herättänyt, vaikka esimerkiksi Mia ja Maria luulivat olevansa äänestyksessä.

Big Brotherin kolmas putoaja selviää ensi sunnuntain Talk Show'ssa. Sub on lisäksi ilmoittanut, että sunnuntaina tapahtuu muutakin jännää, sillä silloin pitäisi "paukkua ja rätistä" pääohjaaja Kim Sainion mukaan. Nähtäväksi jää, mistä on kyse.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Nimeämisperustelut
Äänestysohjeet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.