Toisena viikkotehtävänä remontti, vain naiset töihin

Maanantai valkeni edellispäivän tuplahäädön jälkimainingeissa. Hitaasti ja rauhallisesti käynnistyneen päivän iltapäivänä asukkaat saivat toisen viikkotehtävänsä, jossa pitää tehdä remontti ja vain naiset saavat työskennellä.

Viikkotehtävä ja sen vedonlyöntiprosentti määriteltiin hieman normaalista poikkeavalla tavalla. Asukkaat oli kutsuttu sohvalle, jolloin Niko kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen ja muut saivat postia Big Brotherilta. Kun muut lukivat tehtävänannon sohvalla, sai Niko päättää vedonlyöntiprosentin kuulematta tehtävää. Asukkaat olivat pohtineet 85 %:n osuutta ja, kun Niko oli päättänyt 80 %:n osuudesta, kaikki tuntuivat olevan tyytyväisiä. Tosin kiistaa aiheutti hieman Cheryll, joka olisi halunnut prosentiksi 99, mutta 80 oli lopullinen vedonlyöntiprosentti.

Tehtävänä on remontti päiväkirjahuoneen ja varastohuoneen välissä oleva lisähuone. Remonttia saavat tehdä vain naiset, miehet eivät saa osallistua, mutta he saavat antaa neuvoja. Huone on jaettu neljään alueeseen, joissa pitää käyttää kaikkia BB:n antamia materiaaleja pitää käyttää ja yhdellä seinällä pitää käyttää vain yhtä materiaalia. Naisilla on käytettävissään työkaluja, tapettia ja maaleja. Lisäksi heidän pitää laittaa laminaattilattia.

Miehet saivat lisäohjeita, että miesten ainoa tehtävä on hauskanpito ja BB toimittaa heille viikon aikana erilaisia viihdykkeitä. Miehet eivät saa myöskään tehdä mitään peruskotitöitä, kuten siivousta ja ruoanlaittoa, vaan naisten on tehtävä nämä miesten puolesta. Tehtävä sinänsä ei aiheuttanut ristiriitoja, mutta miesten hauskanpito-lisäohje aiheutti närää etenkin Mariannassa.

Remontti aloitettiin suunnittelulla, joka aiheutti sanaharkkaa Mian ja Cheryllin välillä. Pitkällisen palaveroinnin jälkeen päästiin jonkinlaisen kompromissiin ja seinille saatiin sovittua värit ja tapetit. Nopeasti tämän jälkeen remontti saatiin käyntiin lattian ja karmien suojaamisella ja myös maalaaminen aloitettiin.

Viikkotehtävä: Remontti(BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.