Munya on poistunut BB-talosta

Asukasvaihdon myötä Suomen Big Brotheriin tullut Munya on poistunut BB-talosta. Munyan osalta asukasvaihto päättyi perjantaina päivällä ja myös Johanin vaihto alkaa olla takana päin.

Sunnuntain Talk Show'n aikana BB-taloon saapunut Munya vietti tapahtumarikkaan vajaat viisi vuorokautta. Suomi-tietoutta kerrottiin Munyalle ahkerasti viikkotehtävän myötä ja Munya pääsi kertomaan omasta kulttuuristaan torstain päivätehtävässä.

Munya sai nähdä joulujuhlat, hiihtoa, pilkkimistä, jotka kuuluvat olenneisena osana suomalaisuutta. Lisäksi asukkaat kertoivat Munyalle paljon suomalaisten tavoista, historiasta ja kaikesta Suomeen liittyvästä. Eniten äänessä suomalaisasukkaista oli Kaisa-Reeta, joka välillä jopa häiritsevän oloisesti tuli Munyan seuraan. Tähän oli tosin syynsä, sillä Kaisa-Reeta ei halunnut, että Munya tunsi itsensä ulkopuoliseksi.

Muut asukkaat suhtautuivat Munyan vierailuun vaihtelevasti. Cheryll, johon Munya iski erityisesti silmänsä, suhtautui ajoittain zimbabwelaiseen aika varautuneesti. Huonosta kielitaidostaan valitellut Anniina pisti itsensä hienosti likoon ja yritystä riitti, vaikka muut joutuivat tamperelaista paljon auttamaan. Kielitaito taisi olla rasitteena myös Terolle ja Jari-Matille, mutta Annalle ei suurempia ongelmia ollut. Tuulilla oli selvästi heikoin asenne Munyaa kohtaan, sillä hän ei halunnut puhua englantia, eikä hän montaa sanaa hänen kanssaan vaihtanutkaan.

Lähdön hetki koitti perjantaina keskipäivän aikoihin. Munyalle oli kerrottu päiväkirjahuoneessa, että hän lähtee tänään takaisin Etelä-Afrikkaan. Aluksi Munya kertoi asian Kaisa-Reetalle, mutta hetkeä myöhemmin se paljastettiin muille asukkaille. Läksiäislahjaksi Munya sai BB:ltä herkkukorin, joka sisälsi suomalaisia tuotteita, mm. suklaata, salmiakkia ja koskenkorvaa.

Hyvästien hetki oli tunteellinen. Naisista Cheryll ja Anniina itkivät avoimesti afrikkalaisystävän talosta poistumista. Miehistä Jari-Matti ja Tero halailivat toisiaan. Tuulin tympeähkö asenne jatkui myös lähdön hetkellä, sillä hän tyytyi iloitsemaan vain sitä, ettei enää tarvitse puhua englantia.

Suomesta Etelä-Afrikassa asukasvaihdossa oleva Johan pakkaa kamansa myös tänään ja aloittaa paluumatkansa. BB-tuottaja Mikko Räisäsen mukaan Johan saapuu Suomeen lauantaina ja hänet kuljetetaan välittömästi BB-talolle. Asukkaat pääsevät siis jälleennäkemään kanssa-asukkaansa ja kysymään kuulumiset Afrikasta jo lauantai-iltana.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.