Risto ja Minna tuplahäädettiin - päivitetty 07.09.2008, 23:45

Suomen Big Brother -historian ensimmäinen tuplahäätö toteutettiin sunnuntaina. Dramaattisten vaiheiden jälkeen BB-talosta häädettiin Risto ja Minna ja tunteenpurkauksilta ei vältytty.

Asukkaat olivat siinä luulossa, että tänään häädetään normaaliin tapaan vain yksi asukas. Toisin kuitenkin kävi. Kaksi asukasta sai lähteä lyhyin väliajoin häätöäänestyksessä, jossa olivat Marko, Risto ja Minna.

Ensimmäisenä talosta poistui Risto, joka keräsi toiseksi suurimman plus- ja miinusäänten erotuksen. Riston poistuttua talosta häätöuhan alla olevista asukkaista etenkin Minna otti tiedon vastaan helpottuneena - liian aikaisin.

Show ei kuitenkaan ollut ohi, vaan pian Vappu otti uudestaan yhteyttä taloon kertoaksene, että toinenkin asukas häädetään. Suurimman plus- ja miinusäänten erotuksen keränneen Minnan nimen kuuluessa kaiuttimista, tunteet tulivat pintaan etenkin talon naisasukkailla. Minnan poistuttua Mia ja Cheryll alkoivat kyynelehtiä ja hetkeä myöhemmin myös Marianne itki kovasti.

Minnan häätö tuli kaikille suurena yllätyksenä. Tuplahäätöä jotkut osasivat uumoilla, mutta myllerrys talon ilmapiirissä oli valtava. Asukkaat lohduttivat toisiaan, etenkin raskaasti häätöiltaa ottanutta Mariannea. Asukkaat miettivät tulisiko tänään vielä uusi asukas, mutta Marianne oli päättänyt, ettei olisi kiinnostunut uudesta asukkaasta, jos sellainen tulisi.

Alkumyllerryksen jälkeen tunnelma rauhoittui ja asukkaat ryhtyivät muistelemaan pudonneita asukkaita ja miten heidän lähtönsä vaikuttaa talon elämään. Myös spekulaatiot velloivat, miksi kaksi asukasta häädettiin ja miksi valehäädetty Marko sai säilyä, vaikka hän oli "häädetty" talosta viime sunnuntaina.

Noin tunti häätöjen jälkeen asukkaille näytettiin häädettyjen asukkaiden jäähyväisvideot. Videot on ilmeisesti kuvattu etukäteen päiväkirjahuoneessa. Riston ja Minnan videoviestit yllättivät asukkaat ja etenkin Minnan video sai Nikon kyyneliin.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Risto häädettiin ensimmäisenä Big Brother -talosta!
Myös Minna häädettiin!
Näistä Risto muistetaan
Näistä Minna muistetaan
Risto Vapun haastattelussa
Minna Vapun haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.