Talk Show'ssa paljastettiin häätöäänestyksen yllätyskäänne! - päivitetty 16.11.2008, 22:42

Big Brother -talosta häädettiin sunnuntaina yksi asukas, mutta tulevalla viikolla häädettäviä asukkaita on peräti kolme! Kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä, joka kerrotaan asukkaille maanantaina.

BB:n loppuhetkillä tapahtuu vielä yllättäviä käänteitä ja yksi paljastettiin illan Talk Show'ssa. Juontaja Vappu Pimiä kertoi, että maanantaina BB Extrassa asukkaille kerrotaan, että he kaikki ovat 13. viikon häätöäänestyksessä. Lisäksi - mitä heille todennäköisesti ei kerrota - sunnuntaina talosta häädetään peräti kolme asukasta. Kyseessä on siis ns. triplahäätö.

Talossa on tällä hetkellä kahdeksan asukasta ja tämänpäiväisen häädön jälkeen seitsemän. Finaalia ajatellen talossa on "liikaa" asukkaita, joten niitä on karsittava. Tämän vuoksi toteutetaankin triplahäätö.

Ensi sunnuntain jälkeen taloon jää siis neljä asukasta, jotka jatkavat taistelua BB:n voitosta neljännen tuotantokauden viimeiselle viikolle.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.