Uusia asukkaita ja lisäyllätys Talk Show'ssa! - päivitetty 14.09.2008, 20:57

Tänään on jännittävä Talk Show -ilta Big Brotherissa. Jo ennakkoon tiedotettiin, että BB-taloon astelee neljä uutta asukasta ja sen lisäksi luvassa on vielä yllätys.

Neljän uuden asukkaan astumisesta taloon kerrottiin perjantaina. Talk Show'n aikana uudet asukkaat majoittuvat uuteen kimppakämppäänsä kymmenen muun asuinkumppaninsa kanssa. Lisäksi tuttuun tapaan tänään talosta häädetään yksi asukas, joko Marko tai Cheryll.

Sunnuntaina Sub kertoi lisää tietoja illan Talk Show'sta. Subin tiedottaja Jonna Tapanaisen mukaan Talk Show'ssa nähdään yllätys, joka paljastetaan vasta lähetyksen aikana. Tunti ennen suoraa lähetystä BB:n nettisivuilla kerrottiin, että Talk Show'ssa välitetään Andreakselle tieto, että hänen kihlattunsa on saamassa lapsen heille. Andreas ei ole vielä tietoinen koko asiasta.

Big Brother Talk Show tänään Subilla klo 21.00!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.