Marko häädettiin ennätystiukassa äänestyksessä - päivitetty 14.09.2008, 23:38

Big Brotherin kolmas häätöäänestys oli ennätystiukka. Luultavasti Suomen Big Brotherin tiukin häätöäänestys kautta aikojen päättyi Markon tappioksi, joka joutui poistumaan talosta.

Äänestystilanne vaihteli laidasta laitaa koko Talk Show -lähetyksen aikana. Vuorotellen lähdössä oli Marko ja Cheryll ja lopulta äänestys päättyi vain 0,03 %:n erolla Markon tappioksi. Äänestys oli niin tiukka, että tulosta jouduttiin laskemaan kohtuullisen kauan.

Tulos oli jokseenkin yllättävä, sillä vedonlyöntitoimistot ennustivat häätöä Cheryllille ja tämä oli myös yleinen mielipide BB:tä seuraavien keskuudessa. Tosin loppuviikosta Markon kertoimet lähtivät laskuun. Osittain Markon häätöä voidaan pistää Subin piikkiin, sillä Markolle myönteistä materiaalia jätettiin koosteissa näyttämättä, mm. "juorukerhon" puheet hänestä.

Kerran talosta valehäädetty Marko oli luonnollisesti pettynyt talosta häätöönsä. Marko uskoi, että hänen vahva persoonansa oli syynä siihen, että hän joutui poistumaan talosta. Taloon jäänyt Cheryll oli onnensa kukkuloilla ja suurin osa muista talon asukkaista.

Elokuussa taloon tulleiden asukkaiden kanssa häätöä oli jännittämässä myös hetkeä ennen häätöä taloon tulleet neljä uutta asukasta.

Neljä uutta asukasta majoittui BB-taloon

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Marko häädettiin kolmantena!
Näistä Marko Muistetaan
Marko Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.