Viikkotehtävä meni päin seiniä

Tämän viikon viikkotehtävä sisälsi nimensä mukaisesti vauhtia ja taitoa. Torstaina koitti viikkotehtävän ratkaisupäivä, kun tehtävän suoritus oli esissä.

Kolmen päivän aikana asukkaat saivat harjoitella ajolaitetta hyvin vähän. Maanantaina ja tiistaina asukkaat saivat harjoitella yhdessä yhteensä joitakin kymmeniä minuutteja, jonka lisäksi asukkaat näkivät ajolaitteen ohjevideon. Keskiviikkona ainoastaan Johan pääsi luksushetkensä aikana harjoittelemaan, mutta hänkään ei viihtynyt tehtäväalueella kuin reilut kymmenen minuuttia.

Torstaina asukkaat pääsivät harjoittelemaan yhdessä vielä ennen viikkotehtävän suoritusta. Kun suorituksen aika koitti, asukkaat valitsivat tehtävän suorittajaksi Cheryllin. Big Brotherilla oli yllätys takataskussaan, sillä Cheryll joutui suorittamaan tehtävän laseissa, jotka vääristävät käyttäjänsä horisontin. Laseissa näkymä on ylösalaisin ja vasen ja oikea ovat vaihtaneet paikkaansa.

Ennen suoritusta Cheryll sai tunnin totutella laseihin muiden asukkaiden toimiessa avustajina. Itse suorituksessa Cheryllin piti ajaa ilman laseja harjoittelemansa rata kerran läpi. Aikarajaa ei ollut.

Heti lähdössä oli ongelmia, kun Cherylliä alkoi huimata ja hän joutui starttaamaan uudestaan. Uusintastartissa ajolaite lähti Cheryllin "lapasesta" ja nainen paiskautui tehtäväalueen ovien läpi vaarallisen näköisessä tilanteessa. Cherylliä avustamassa olleet tuotannon henkilöt eivät ehtineet tehdä mitään ennen törmäystä. Cheryll ei kuitenkaan loukkaantunut tilanteessa.

Tehtävän suoritus päättyi ulosajoon. Cheryll oli todella tuohtunut itseensä ja talon miehiin. Cheryll syytti miehiä naureskelusta ja sanoi sen pilanneen hänen suorituksensa. Myöhemmin Cheryll lievensi sanomisiaan ja pyysi miehiltä anteeksi. Epäonnistuttuaan tehtävän suorituksesta Cheryll oli kuitenkin huonolla tuulella ja syytti itseään siitä, vaikka muut yrittivät parhaansa mukaan tsempata helsinkiläistä. Tehtävä oli käytännössä mahdoton, josta tuskin kukaan noiden lasien kanssa olisi onnistunut.

Mikään yllätys ei ollut, kun BB kuulutti tehtävän epäonnistuneen. Vedonlyöntiprosentin ollessa 99, jäi asukkaiden viikkobudjetiksi 1,12 €. Cheryll oli allapäin, mutta pahin pettymys oli jo saatu pois iltapäivällä. Edellinen viikkotehtävä epäonnistui kolme viikkoa sitten.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.