Viikonloppuna toteutetaan asukasvaihto

Suomen Big Brotherin suurin käänne koetaan tänä viikonloppuna. Lauantaina ja sunnuntaina BB:ssä tehdään kansainvälinen asukasvaihto, kun Suomen BB-asukas lähtee ulkomaille vaihtoon ja ulkomailta tulee asukas Suomeen.

Asukasvaihtoon Suomesta lähtee yksi BB:n nimeämä asukas, jota ei ole vielä paljastettu. Spekulaatioita on esitetty, että kyseessä olisi Johan, joka sai koskemattomuuden tämän viikon nimeämisissä BB:n nimitettyä Johanin kolhoosin johtajaksi. Periaatteessa kuka tahansa asukkaista olla vaihdokki, lukuun ottamatta häätöuhan alla olevia Jari-Mattia, Mariannea, Teroa ja Tuulia.

Vaihto toteutetaan lauantain aikana. Päivän aikana asukas lähetetään johonkin ulkomaan Big Brotheriin, jota ei myöskään ole paljastettu. Tällä hetkellä BB on käynnissä ainakin Afrikan mantereella, Bulgariassa, Israelissa, Espanjassa ja Kroatiassa.

Suomeen päin ulkomaan BB:stä lähetetään asukas. Hän siirtyy Suomen BB-taloon sunnuntain Talk Show'ssa, jolloin nähdään myös asukkaiden ensireaktiot vaihdokista. Asukasvaihdon on tarkoitus kestää noin viikon.

Milloin suomalaisasukas lähtee ulkomailla, sitä kannattaa katsella lauantaina 24/7-palvelusta ja ulkomaisen asukin saapumista Suomeen sunnuntain Talk Show'ssa klo 21.00 alkaen. Suomen BB-asukkaan edesottamuksia ulkomailla voi viikon varrella seurata arkipäivien BB Extra -lähetyksissä klo 19.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.