Avarammassa talossa sekä uutta että vanhaa (voi spoilata) - päivitetty 06.08.2009, 23:00

Torstaina kuultiin tietoja tulevasta talosta suoraan pääkallonpaikalta, eli BB:n ydintiimiltä BB-nettisivujen haastattelussa. Samalla kuultiin tiimin ajatuksia kaudesta yleensäkin.

Viidennen Big Brotherin ydintiimi koostuu samasta kolmikosta kuin kahtena edelliskautena. Pääpomona häärää tuottaja Mikko Räisänen ja ydintiimin muina jäseninä toimivat pääohjaaja Kim Sainio ja ohjaaja-käsikirjoittaja Sami Aaltonen. Tiimistä Räisänen ja Sainio ovat olleet BB:tä tekemässä jo kakkoskaudesta lähtien, Aaltonen astui tiimiin kolmoskaudeksi.

Tulevasta talosta tuottaja Räisänen kertoo Big Brotherin verkkosivuilla, että talo on uudistunut ja tullut aikaisempaa avarammaksi. Talosta kuitenkin löytyy elementtejä, joita on säilytetty viime kaudesta. Viime kaudeksi talon pihalle saatu tehtäväalue on Räisäsen mukaan kokenut sekin muodonmuutoksen ja on entistä näyttävämpi.

Räisäsen mukaan talon remontti on viimeistelyä vaille valmis, kertovat BB-nettisivut. Remontti on tarkoitus saada loppuun tällä viikolla ja ensi viikolla aloitetaan talon kalustaminen. Henkilökunnasta ryhmien esimiehet kokoontuvat ensi maanantaina ja loput henkilökunnasta tulevat "pelipaikoille" tiistaina, selvittää Räisänen.

Asukkaiden suhteen Räisänen on toiveikkainen. Hänen mukaansa hyvistä asukkaista oli ylitarjontaa, kertovat BB-nettisivut. Katsojalukujen Räisänen uskoo yhä kasvavan, vaikka jo viime kausi oli huippusuosittu. Tosin aivan yhtä suureen kasvuun, kuin viime vuoden noin 30 %:n kasvuun ei edes Räisänen usko.

Pääohjaaja Sainio toteaa BB:n kotisivuilla, että ohjelman rakenne ja rytmi tulevat täksi vuodeksi muuttumaan. Ohjaaja-käsikirjoittaja Aaltonen puolestaan paljastaa talon olevan entistä alttiimpi kansainvälisille vaikutteille.

Viidennen Big Brother -kauden alkuun on aikaa enää alle kolme viikkoa.

Lue BB-ydintiimin haastattelu kokonaisuudessaan BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.