Häätöuhan alle jälleen viisi asukasta - päivitetty 12.11.2009, 23:04

Torstai-iltana julkistettiin jälleen häätöäänestykseen joutuvat asukkaat. Häätöuhan alla on viime viikon tapaan viisi asukasta, joista yksi joutuu poistumaan sunnuntaina talosta.

Tänään jouduttiin pitämään kahdet nimeämiset, koska Big Brother oli tehnyt virheen päällikkökilpailun tulosten laskemisessa. Aluksi tulokset laskettiin väärällä laskutavalla ja päälliköksi julistettiin Stephania. Kun virhe huomattiin, laskettiin tulokset oikealla laskutavalla ja päälliköksi nousi Sampo.

Kun uudet nimeämiset suoritettiin, niiden perusteella häätöäänestykseen joutuivat Toni, Esa A., Stephania, Sami ja Kätlin. Kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä nimeämispisteiden perusteella, eikä BB nimennyt Kätliniä suoraan häätöäänestykseen asukasvaihdosta, kuten tehtiin Johanin kohdalla viime vuonna.

Häätöuhan alla joutuneet olivat varautuneet tilanteeseensa. Viisikosta Toni oli etukäteen ilmoittanut olevansa "penkillä" ja Kätlinkin oli aavistellut olevansa häätöäänestyksessä. Esa A. otti nimettynä olonsa tuttuun tapaan rauhallisesti ja Samilla joutuu "pelikirja" taas hieman uuteen uskoon äänestyksen takia. Stephania oli varmasti joukkion pettynein, sillä hän ehti jo muutaman tunnin ajan maistaa päällikkyyttä ja koskemattomuutta, mutta menetti sen BB:n virheen takia.

Tulevana sunnuntaina häädetään edelleen vain yksi asukas. Tämä tietänee sitä, että ensi viikon sunnuntaina BB-talosta nähdään varsinainen joukkohäätö.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Nimeämispisteiden jakautuminen
Päällikkökisan tulosten laskussa tapahtui virhe, Samposta päällikkö

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.