Justiina häädettiin ennätyslukemin seitsemäntenä - päivitetty 12.10.2009, 00:24

Kuudennessä häädössä nähtiin todellisia murskajaisia, kun Justiina häädettiin BB-talosta seitsemäntenä. Nuori vaasalainen joutui häädetyksi Suomen BB-historian suurimmalla miinusääniprosenteilla.

Kesken kauden taloon tullut Justiina hävisi kauden kuudennessä häätöäänestyksessä Markolle ennätyslukemin. Justiina jäi miinukselle peräti 50,6 %:n verran. Marko jäi plussalle 21,3 %, jolloin kaksikon eroksi jäi murskaava 71,9 prosenttiyksikköä.

Justiinan lopputulos on Suomen Big Brotherin suurin miinusääniprosentti ohjelman historian aikana. Plus-miinus -äänestystä on käytetty kakkoskaudesta (2006) lähtien. Edelliset ennätysmiinukset "saavutti" kakkoskauden kolmannella viikolla Henri, joka joutui häädetyksi Miraa vastaan -41,58 %:lla.

Vaikka häätötulos oli todella selvä, eikä Marko ollut missään vaiheessa putoamassa, Justiina uskoi mahdollisuuksiinsa. Heti nimeämisten jälkeen Justiina oli ihmeissään, että oli yleensä nimettynä, eikä hän pitänyt mahdollisena, että hänet häädettäisiin. Ulkomaailmaan tultuaan Justiina ei uskonut Vapun haastattelussa, että hänen päällikkötaipaleensa ja vehtaaminen Samin kanssa olisi niin merkittävässä roolissa.

Taloon jäänyt Marko oli yllättynyt häätöäänestyksen tuloksesta. Niin oli myös suurin osa muista asukkaista. Justiina hyvästeltiin ilman suurempaa dramatiikkaa. Justiinan lähdettyä elämä BB-talossa jatkui pian lähes normaalisti. Asukkaiden henkilökohtaiset tavarat loistivat poissaolollaan, samoin kuin paratiisin puolella lämmin vesi. Tosin tavarat palautettiin noin tunti suoran lähetyksen päättymisen jälkeen.

Justiinan häädön jälkeen taloon jäi yhdeksän asukasta.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Justiina häädön hetkellä: Hymy ei hyydy
Näistä Justiina muistetaan
Justiina Vapun tentissä: Humalassa tulee tehtyä kaikkea tyhmää!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.