Cathy Suomen BB-taloon Talk Show'ssa, Kätlin tv-haastattelussa Filippiineillä - päivitetty 01.11.2009, 17:52

Asukasvaihto Suomen ja Filippiinien Big Brotherien välillä alkaa siirtyä vaiheeseen, jossa vaihdokkiasukkaat muuttavat pian uusiin BB-taloihin. Cathy on jo saapunut Filippiineiltä Suomeen ja Kätlin Suomesta Filippiineille. Kätlin on jo esiintynyt paikallisessa Talk Show'ssa.

Filippiinien BB:stä Suomeen tuleva Cathy saapui varhain sunnuntaiaamuna Suomeen. Valitettavasti Cathyn matkatavarat olivat kadonneet matkan aikana ja ensitöikseen filippiiniläisneitokainen avustajineen joutui vaateostoksille. Se on kuitenkin varmaa, että Cathyn astuminen Suomen BB-taloon tapahtuu tämän illan Talk Show -lähetyksessä.

Kätlin joutui kelien uhriksi ja matkustus Filippiineille kesti ennakoitua pidempään. Kaikki on kuitenkin nyt hyvin ja Kätlin on turvallisesti Manilassa. Kätlin on jo esiitynyt Filippiinien suorassa BB-lähetyksessä, joka vastaa Suomen Talk Show'ta. Kätlin vastasi kohtuullisella englannilla juontajien esittämiin kysymyksiin. Kätlinin haastattelu nähdään kokonaisuudessaan maanantaina BB Extrassa klo 19.00.

Kätlinin astuminen Filippiinien BB-taloon tapahtui tänään. Filippiinien BB-asukkaat olivat aloittaneet valmistelut Kätlinin taloon tuloon. Kätlin astui talo A:han iltapäivällä Suomen aikaa. Kätlin sai valita talon, meneekö talo A:han vai B:hen sen perusteella, miltä asukkaat tv-ruudun kautta vaikuttivat.

Sitten Kätlin asteli A-taloon, jossa hänet otettiin tuttavallisesti vastaan. Kätlin sai kuulla perinteisiä suomalaisia fraaseja ja talo oli myös koristeltu suomalaisin tervetulotoivotuksin. Välittömästi alkoi uusien asuintoverien nimien opettelu ja muu tutustuminen. Ensimmäisenä iltana Filippiinien BB-talossa järjestetään uima-allasbileet.

Filippiiniläisen Cathyn tulo Suomen BB-taloon tapahtuu siis Talk Show'ssa. Vielä ei ole tietoa, tapahtuuko taloon astuminen ennen tämän illan häätöä vai vasta häädön jälkeen. Suorassa lähetyksessä nähdään myös kuvamateriaalia Kätlinin matkasta Filippiineille ja hänen taloon astumisensa Filippiinien BB:ssä. Lisäksi Talk Show'ssa häädetään tänä iltana tuttuun tapaan yksi asukas ulos talosta. Häätöuhan alla tällä viikolla ovat Antti, Iida, Stephania ja Toni.

Big Brother Talk Show suorana Subilla tänään klo 21.00!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.