Mikrofoneista ropisi rangaistus, Saranna ja Dana häätöäänestykseen

Big Brother -talon mikrofonikuri on ollut todella heikolla tolalla viime aikoina. Asukkaiden mikrofonien käytön huolimattomuuteen päätettiin puuttua rankalla kädellä ja BB passitti kaksi asukasta häätöäänestykseen.

Sunnuntaina asukkaille annettiin BB-talon päällikkö Esa A:n kautta vakava varoitus, että mikrofonien käyttöön pitää kiinnittää huomiota. Niitä ei saisi enää uhohdella tai niiden kanssa ei saisi leikkiä. Vielä maanantaina aamupäivällä asukkaille annettiin viimeinen varoitus, kun Saranna toi viestiä päiväkirjahuoneesta, että viimeisen varoituksen jälkeen alkaa rangaistuksia tulla.

Varoitukset eivät auttaneet, vaan BB joutui rankaisemaan asukkaita. Iltapäivällä BB kutsui asukkaat sohvalle. Kaiuttimista alkoi pian kuulua BB:n ääni, joka ilmoitti, että mikrofonien käytön ohjeita on laiminlyöty ja mikrofoneilla on leikitty. Rangaistuksena BB pisti Sarannan ja Danan häätöäänestykseen.

Etenkin Sarannalle tuli aamupäivällä useampi kuulutus mikrofonin hakemisesta tai asennon korjaamisesta. Saranna ihmetteli, miksi hän joutui äänestykseen tämän takia. Sääntörikkomustaan Saranna selitteli, että hän yritti olla tarkkana mikrofonin kanssa, mutta ei vaan aina muistanut sitä. Saranna oli aivan varma, että joutuu sunnuntaina ulos talosta.

Saranna ja Dana ovat ainoat talon varsinaisista asukkaista, jotka eivät vielä ole olleet häätöäänestyksessä. Dana otti häätöäänestykseen joutumisensa varsin rauhallisesti, vaikka pienenä yllätyksenä rangaistuksen kovuus tulikin. Kuultuaan rangaistuksesta asukkaat päättivät, että keskittyvät jatkossa erityisen tarkasti, että mikrofonit ovat aina mukana ja oikein päällä.

Tämän vuoden Big Brotherissa on mukana vielä kymmenen asukasta, kun Kätlin otetaan mukaan ja vaihdokkiasukas Cathy jätetään pois laskuista. Ensi sunnuntai mukaan lukien jäljellä on vielä kolme häätösunnuntaita ja finaali.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.