Iida häädettiin kymmenentenä

Asukasvaihdon lisäksi sunnuntaina talosta häädettiin myös seuraava asukas. Häätöäänestyksen tuloksena Iida häädettiin talosta kymmenentenä.

Asukasvaihtoon Suomeen tullut Cathy sai tavata yhtä suomalaista BB-asukasta vain noin puolen tunnin ajan, sillä yhden oli lähdettävä häädön takia. Häätöäänestyksessä oli neljä asukasta, joista Stefania oli koko ajan ns. kuivilla, eikä ollut vaarassa pudota missään vaiheessa. Antti, Toni ja Iida kävivät tiukkaa taistelua läpi illan ja jokainen heistä kävi välillä häädetyn paikalla.

Häätöäänestyksen loppuhetkillä Iida joutui putoajan paikalle, eikä siitä enää väistynyt. Talk Show'n alussa erot olivat vain prosenttien osia, mutta lopulta Iida tuli häädetyksi 4,60 prosenttiyksikön erolla Toniin. Iidan häätöprosentiksi muodostui lopulta -18,20 %, kun se Tonilla oli -13,60 %. Kaikki häätöuhan alla olleet jäivät miinukselle.

Äänestyksen tulos otettiin kohtuullisen rauhallisesti talossa. Talk Show -studiossa Iida joutui hämmennyksen valtaan ja pyöri ympyrää juontaja Vapun yrittäessä toppuutella nuorta neitokaista. Tukea ystäviltään sekä koiraansa kaivannut Iida vastasi epämääräisesti Vapun kysymyksiin, eikä hänestä kovin paljon irti saatu.

Kymmenentenä häädetyn Iidan jälkeen BB-taloon jäi vielä yhdeksän Suomen BB:n asukasta. Lisäksi Kätlin asustaa tällä hetkellä Filippiineillä ja Cathy vastavuoroisesti Suomessa.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Iida, tuo taloa ilostuttanut apina
Näistä Iida muistetaan

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.