Asukkaat ovat kokelaita, sunnuntaina lähtee kaksi! - päivitetty 25.08.2010, 01:17

Big Brother sekoittaa tuoreen kauden pakkaa heti alusta lähtien. Heti ensimmäisenä päivänä ilmoitettiin katsojille, että asukkaat joutuvat tällä viikolla ansaitsemaan paikkansa talossa tai jättämään sen.

BB-nettisivuilla uutisointiin pian uusien asukkaiden muuttamisen jälkeen, että ensi sunnuntaina BB-talosta poistuu peräti kaksi asukasta. Katsojat saavat äänestää, ketkä asukkaat ansaisevat varsinaisen asukkaan statuksen. Äänestyksen perusteella kaksi vähiten ääniä saaneet joutuvat lähtemään talosta.

Kyse on siitä, että talossa olevat asukkaat joutuvat ansaitsemaan paikkansa talossa, eli periaatteessa he eivät ole varsinaisia asukkaita. He ovat asukaskokelaita. Tällä hetkellä talossa on siis 13 asukaskokelasta.

Asukkaat saivat tietää uusimmasta käänteestä hieman puolen yön jälkeen, kun Big Brother kuulutti asukkaiden olevan asukaskokelaita. Juuri hetkeä ennen kuulutusta asukkaat spekuloivat mahdollisesta toisesta talosta ja toisista asukkaista. BB:n kuulutus lisäsi luonnollisesti tätä spekulaatiota. Spekulaatiot jäivät kuitenkin pian vähemmälle, kun pihan verhot avautuivat ja sieltä paljastui herkkuja, juomaa ja poreallas. Avausillan bileet alkoivat.

Vielä ei ole tarkempaa tietoa, mitä tämä tarkalleen ottaen tarkoittaa, mutta se on varmaa, että kaksi asukasta poistuu talosta sunnuntaina. Vai poistuuko lopullisesti? Joka tapauksessa katsojaäänestys käynnistyy torstain BB Extrassa ja se päättyy kauden ensimmäisessä suorassa Talk Show -lähetyksessä.

Big Brother Extra torstaina 26.8.2010 klo 19.00 alkaen
Big Brother Talk Show sunnuntaina 29.8.2010 klo 21.00 alkaen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.