Asukasvaihto tulossa jälleen! - päivitetty 24.10.2010, 23:50

Big Brother Talk Show'ssa paljastettiin BB-kauden tulevia käänteitä. Tällä kaudella nähdään jälleen asukasvaihto, joka käynnistyy alkavalla viikolla, eli BB:n kymmennellä viikolla.

Talk Show'ssa kerrottiin, että asukasvaihto totetuu ensi viikon aikana. Suomen BB:stä lähtee asukas vaihtoon ulkomaille ja suomeen saapuu sunnuntaina vaihtoasukas. Asukkaat alkavat valmistella BB-taloa vaihtoa varten alkuviikosta ja käänne ilmeisesti paljastetaan heille kaiketi maanantaina. Tämä on mahdollisesti asukkaiden viikkotehtävä.

Asukasvaihto on tällä hetkellä mahdollinen viiden maan BB:n kesken. Big Brother on nyt käynnissä Kreikassa, Intiassa, Portugalissa, Sloveniassa ja Italiassa. Suomesta asukasvaihtoon lähtevää asukasta ei ole vielä julkistettu. BB:n nettisivujen mukaan se on mahdollista olla kuka tahansa seitsemästä talossa tällä hetkellä olevasta asukkaasta.

Asukasvaihto on toteutettu Suomen ja toisen maan BB:n kanssa kahtena edelliskautena. Kaudella 2008 vaihto tehtiin Afrikan BB:n kanssa, kun sieltä Suomeen saapui Munya ja Afrikkaan matkusti Johan. Kaudella 2009 vaihto oli Filippiinien BB:n kanssa, josta Suomeen tuli Cathy ja vastavierailulle Filippiineille meni Kätlin.

Kolmatta kertaa toteutettava asukasvaihto on ollut menestys kummallakin kaudella, kun se on ollut mukana. Asukkaat ovat myös pitkin kautta hehkuttaneet asukasvaihtoa. Monesti he ovat luulleet asukkaiden talosta poistamisia asukasvaihtojen alkamiseksi. Myös välillä, kun asukas menee muuten vaan päiväkirjahuoneeseen, ovat muut hyvästelleet asukkaan vitsillä "asukasvaihtoon".

Heti tämän illan Talk Show'n jälkeen asukkaat alkoivat spekuloida asukasvaihdolla, vaikka heillä ei ollut todellista tietoa tulevasta käänteestä. Elisabet teki lyhyen pk-huonekäynnin ja hänen peräänsä pidemmän käynnin teki Niko N. Tässä vaiheessa spekulointi vaihdosta kävi kovana, mutta Elisabet pysyi hiljaa. Niko N:n käynnin jälkeen aiheesta ei enää puhuttu. On mahdollista, että pk-huonekäynnit liittyivät vaihtoon - tai sitten ei.

Tulevasta käänteestä tiedotetaan lisää alkavalla viikolla. Tulevina päivinä selviää, mihin maahan asukasvaihto tehdään ja ketkä lähtävät vaihtoon Suomesta ja toisesta vaihtomaasta.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Joku heistä lähtee asukasvaihtoon, mutta minne? Katso vaihtoehdot!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.