BB-sivusto on toiminnassa jälleen - päivitetty 31.10.2010, 14:20

Inhimillisen erehdyksen vuoksi BB-sivusto oli poissa käytöstä sunnuntaista aamuyöstä sunnuntaihin iltapäivään. Sivut ovat jälleen toiminnassa.

Sunnuntaiyönä suoritin teknisiä kokeiluja, jonka johdosta BB-sivusto katosi näkyvistä. Asian korjaamiseksi palveluntarjoajaan otettiin yhteyttä, joka korjasi ongelman ansiokkaasti ja nopeasti sunnuntaipäivän aikana. Sivusto saatiin pystyyn jälleen sunnuntaina iltapäivällä.

Katkoksesta huolimatta mitään tietoa ei kadonnut, eikä mitään merkittävää jäänyt kertomatta. Sivuston toiminta on palannut normaaliksi. Sunnuntai on sujunut BB-talossa häätöä ja asukasvaihtoa odotellen. Seuraamme illalla talon tapahtumia ja uutisoimme niistä sivustolla tuttuun tapaan.

Pahoittelemme aiheuttamaani ongelmaa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.